Povezane vesti
Duraković: Načelnik sam Srebrenice dok izborni proces traje
RTS 21.10.2016
Načelnik Srebrenice u tehničkom mandatu Ćamil Duraković poručio je da je još načelnik te opštine jer, kako kaže, "izborni proces nije okončan". Ćamil Duraković je u kratkom obraćanju medijima juče izjavio da ga je deo medija BiH "delegitimisao"… »
Ćamil se ne miri sa porazom: Još uvek sam načelnik Srebrenice!
Vesti online 21.10.2016
Načelnik Srebrenice u tehničkom mandatu Ćamil Duraković poručio je da je još načelnik Srebrenice, jer "izborni proces nije završen". - Žalim zbog dela federalnih medija (BiH) koji su me delegitimisali. Ponavljam da sam ja još načelnik Srebrenice dok se… »
Duraković: Ja sam još načelnik Srebrenice!
Alo 21.10.2016
Načelnik Srebrenice u tehničkom mandatu Ćamil Duraković poručio je da je još načelnik Srebrenice, jer "izborni proces nije okončan". "Žalim zbog dela federalnih medija (BiH) koji su me delegitimisali. Ponavljam da sam ja još načelnik Srebrenice dok se… »
Duraković: Načelnik sam Srebrenice dok izborni proces traje
Blic 21.10.2016
Načelnik Srebrenice u tehničkom mandatu Ćamil Duraković poručio je da je još načelnik Srebrenice, jer "izborni proces nije okončan". "Žalim zbog dela federalnih medija (BiH) koji su me delegitimisali. Ponavljam da sam ja još načelnik Srebrenice dok se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Sunčano i toplo, pred nama tropski talas i temperature do 39 stepeni
Glas juga pre 20 minutajoš 19 povezanih

David Luiz se javio sa čovekom koji je bacio zvezdu na kolena! Legendarni Brazilac se oglasio posle meča - fotografija i moćna poruka za heroja Pafosa!
Kurir pre 0 minutajoš 16 povezanih

Objavljene sudije za prvi meč Srbije na Eurobasketu: Španca već znamo, tu su Italijan i Belgijanac
Telegraf pre 30 minutajoš 17 povezanih

Fudbaler Zvezde pretučen, Arnautović istrčao iz svlačionice: Skandal na Kipru zbog kojeg je Milojević besan
Mondo pre 6 satijoš 20 povezanih

Rusija pod udarom ukrajinskih dronova ― eksplozija i požar u Rostovu, oborene letelice u više oblasti
RTS pre 5 minutajoš 10 povezanih