Povezane vesti

„Zbogom bosno, zbogom lažljive njuške s predizbornih plakata“ Fejsbuk status sarajevske novinarke Lejle Čolak ponovo…

„Zbogom bosno, zbogom lažljive njuške s predizbornih plakata“ Fejsbuk status sarajevske novinarke Lejle Čolak ponovo…

Blic 24.10.2016
Novinarka Lejla Čolak iz Sarajeva, u žižu javnosti dospela je pre oko dva meseca, kada je zbog kritikovanja islama i nošenja nikaba i burki morala napustiti BiH. Nakon što je proislamski portal „Saff.ba“ objavio njen privatni fejsbuk status u… »
Zbogom bosno, ja biram život! Novinarka iz BiH nakon pretnji ekstremista emotivno se oprostila od svoje zemlje

Zbogom bosno, ja biram život! Novinarka iz BiH nakon pretnji ekstremista emotivno se oprostila od svoje zemlje

Telegraf 24.10.2016
U podužem statusu ona kaže da to nije zemlja kakvu je zamišljala i osvrnula se na primitivizam u zemlji, koja kako smatra, postaje meta radikala. Bosanska novinarka Lejla Čolak ponovo je šokirala širu javnost svojim najnovijim statusom na Fejsbuku u… »
Pismo bosanske novinarke zapalilo region: Zbogom žohari i licemeri, ja biram život!

Pismo bosanske novinarke zapalilo region: Zbogom žohari i licemeri, ja biram život!

Kurir 24.10.2016
Bosanska novinarka Lejla Čolak pre nekoliko je meseci došla je u centar pažnje nakon što je primila brojne pretnje zbog svog mišljenja o religiji. Sada je odlučila da se oprosti od BiH. Ona je kritikovala nošenje nikaba i burke i uporedila ih sa… »

Vesti dana »