Povezane vesti
Sanda Rašković Ivić: Osećam vetrove Koštunice u DSS
Kurir 25.10.2016
BEOGRAD - Nisam nikome držala sveću, ali osećam te vetrove. Neki ljudi koji su bili oko njega vrše uticaj još od moje kandidature za predsednicu i nisu, sem sa malim pauzama, prestajali to da rade, kaže Sanda Rašković Ivić odgovarajući na… »
Sanda Rašković Ivić: Osećam vetrove Koštunice u DSS
Danas 25.10.2016
*Kako verovati Tomislavu Nikoliću kada ništa što je obećao nije uradio * O Jeremiću imam dobro mišljenje, ali volela bih da čujem kakvi su mu stavovi po pitanju EU, KiM, NATO... *Isuviše je hipotetično pitanje da li bih bila kandidat Dveri… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 10 satijoš 21 povezana

Izlazne ankete u Poljskoj: Neizvesna trka u drugom krugu predsedničkih izbora, Tšaskovski tesno vodi protiv Navrockog
Euronews pre 26 minutajoš 38 povezanih

Tomašević ponovo gradonačelnik Zagreba, u Splitu i svim županijama u Dalmaciji pobeda kandidata HDZ-a
RTS pre 51 minutajoš 13 povezanih

Samo dva nova tima u Superligi: Napredak takođe opstao, minimalac protiv Mladosti GAT u Kruševcu dovoljan
Telegraf pre 36 minutajoš 18 povezanih