Povezane vesti
Radončić: Govorio sam istinu i ništa protiv Izetbegovića
Kurir 02.11.2016
Predsednik bosansko-hercegovačke stranke Savez za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić izjavio je danas da je tokom svog svedočenja pred sudom u Prištini govorio samo istinu i da nije ništa govorio protiv bivšeg "predsednika (BiH Alije) Izetbegovića"… »
Radončić: Koalicija SBB-SDA stabilna
Slobodna Evropa 02.11.2016
Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), Fahrudin Radončić nakon današnjeg ročišta na Sudu BiH, gdje se protiv njega i još tri osobe vodi postupak komentarisao je svoje svjedočenje na sudu u Prištini na Kosovu u predmetu protiv Nasera Keljmendija… »
Radončić: Pred sudom u Prištinu sam govorio istinu, koalicija SDA i SBB stabilna
Blic 02.11.2016
Fahrudin Radončić, predsednik SBB, rekao je danas a u Sarajevu da je tokom svog svedočenja pred sudom u Prištini, gde se vodi postupak protiv Nasera Keljmendija, govorio samo istinu i da ništa nije rekao protiv „predsednika Izetbegovića“. On je dodao da… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 41 minutajoš 25 povezanih

Uživo Srbija - Japan: Odbojkašice nastavlju pohod na SP bez Tijana Bošković
Mondo pre 10 minutajoš 71 povezana

Poslednji raport iz Rige pred juriš na zlato, pogledajte šta rade igrači Srbije VIDEO
Nova pre 20 minutajoš 31 povezana