Povezane vesti

Vujović: Izmene zakona za stabilnije trgovanje na berzi

Vujović: Izmene zakona za stabilnije trgovanje na berzi

Politika 03.11.2016
Ministar finansija Dušan Vujović najavio je danas da će narednih dana parlamentu biti predložene izmene i dopune zakona koji će omogućiti stabilnije trgovanje na berzi. „Bez berze ćemo teško ući u treću generaciju investicija. Ićićemo ovih… »
Domaće tržište kapitala nerazvijeno

Domaće tržište kapitala nerazvijeno

RTV 03.11.2016
BEOGRAD - Tržište kapitala u Srbiji nije dovoljno razvijeno, a bez njegovog razvoja nema ni rasta ekonomije, rečeno je danas na 15. Međunarodnoj konferenciji beogradske berze. Ministar finasija Dušan Vujović kazao je da bez berze teško da će… »
Vujović: Za investicije nam je potrebna razvijena berza

Vujović: Za investicije nam je potrebna razvijena berza

Nova ekonomija 03.11.2016
Srbija će teško ući u treću fazu investicija bez razvijene berze ali se za masovniji izlazak kompanija moraju stvoriti uslovi, kaže ministar Dušan Vujović. "Moja poruka je da ovo nikada nije bilo važno kao danas. Treba nam berza koja će ulivati… »
Vujović: Povišice plata i penzija neće biti tema današnje sednice Vlade Srbije

Vujović: Povišice plata i penzija neće biti tema današnje sednice Vlade Srbije

Nova ekonomija 03.11.2016
Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je da utvrđivanje iznosa povišica plata i penzija neće biti tema današnje sednice Vlade Srbije. "Ja sam rekao da ćemo mi za dva dana ići sa tim, ali ne možete znati to dok ne prođe odluku vlade. To nije… »
Vujović: Ljudi ne znaju gde da ulože 2.000 eur viška

Vujović: Ljudi ne znaju gde da ulože 2.000 eur viška

Blic 03.11.2016
Srbija će teško ući u treću fazu investicija bez razvijene berze ali se za masovniji izlazak kompanija moraju stvoriti uslovi, kaže ministar Dušan Vujović. - Moja poruka je da ovo nikada nije bilo važno kao danas. Treba nam berza koja će ulivati… »
Vujović: Privreda se kreće ka održivoj putanji rasta

Vujović: Privreda se kreće ka održivoj putanji rasta

SEEbiz 03.11.2016
BEOGRAD - Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je danas da je u prvih deset meseci ove godine ostvaren suficit u budžetu od skoro 40 milijardi dinara i istakao da se srpska privreda kreće ka održivoj putanji rasta. Vujović je na 15… »

Vesti dana »