Повезане вести
Док је спавала у стану: Опљачкана Лепа Лукић
Вечерње новости 05.11.2016
Лопови су прошле ноћи провалили у стан Лепе Лукић у Жаркову, док је она спавала. Лопови су прошле ноћи провалили у стан Лепе Лукић у Жаркову, док је она спавала. Пљачкаши су искористили куку како би се споља домогли терасе… »
Потресна исповест Лепе Лукић после пљачке: Могла сам да погинем! Ево шта се догодило у стану!
Курир 05.11.2016
Лепа Лукић се и даље не осећа сигурно и захвална је пљачкашу што је није повредио. Пљачкаши су током претходне ноћи провалили у стан популарне певачице Лепе Лукић док је она спавала, мислећи вероватно да је добила хонорар за… »
СЦАНДАЛ! ексклузивно сазнаје: Лепа Лукић ноћас опљачкана! Разбојник опељешио стан у коме је краљица народне музике спавала!…
Свет & Скандал 05.11.2016
Како СЦАНДАЛ! ексклузивно сазнаје, краљица народне музике Лепа Лукић ноћас је опљачкана! Непознати починилац је док је певачица спавала ушао у њен стан и однео новац, документе и још неке драгоцености! Како СЦАНДАЛ! сазнаје… »
Лопови упали у стан Лепе Лукић док је спавала у њему: Певачици позлило!
Вести онлине 05.11.2016
Пљачкаши су у току ноћу упали у стан легенде народне музике Лепе Лукић. Како сазнајемо, певачица је у тренутку провале спавала у стану у Жаркову. Још увек није познато шта су однели од вредности, али Лепа је претрпела велики… »
Овако: изгледа стан Лепе Лукић који су опљачкали!
Блиц 05.11.2016
Певачица лепа Лукић у току ноћи је била жртва лопова када су за сада непознати починиоцу ушли у њен стан у Жаркову и однели новац. Екипа "Блица" заврилила је у стан краљице народне музике који је у ноћи између петка и суботе… »
Лепа Лукић у сузама и шоку: Легенда народне музике опљачкана док је спавала
Стори 05.11.2016
Пљачкаши су преко терасе ушли у стан, који се налази на првом спрату, а певачици је након овог инцидента позлило па је морала да интервенише и Хитна помоћ. Ноћас су лопови провалили у стан певачице Лепе Лукић у Жаркову док је… »
Лепа Лукић за "Блиц": Хитна ми је ту, притисак ми је 200 са 100, све су ми узели!
Блиц 05.11.2016
Певачица Лепа Лукић опљачкана је у ноћи између петка и суботе, а лопови су јој украли око милион динара и све платне картице, казала је она за "Блиц". - Немојте ме ништа питати, притисак ми је 200 са 100, Хитна помоћ ми је ту… »
Опљачкали је док је спавала!
Мондо 05.11.2016
Пљачкаши ушли у стан певачице преко терасе. Она спавала у другој соби! Фото: ИоуТубе сцреенсхот Певачица Лепа Лукић опљачкана је ноћас у свом дому у Жаркову. Пљачкаши су искористили куку како би се споља домогли терасе, преко… »
Вести дана »
Пуцњава на универзитету у Америци: Двојица мртвих, потера за осумњиченим
BBC News пре 1 сатјош 27 повезаних
БЛОГ УЖИВО Масакр у познатој плажи у Сиднеју: Најмање 10 мртвих, убијен и један од двојице нападача
Нова пре 16 минутајош 21 повезана
Метеоролози на картама видели шта стиже у уторак: То је увод у велику промену времена средином недеље
Телеграф пре 1 сатјош 20 повезаних
МУП: Од понедељка појачана контрола вожње под дејством алкохола и психоактивних супстанци
Спутник пре 26 минутајош 13 повезаних
Орбан упозорава Европу – ако узмете руски новац, то је објава рата
Вести онлине пре 1 сатјош 13 повезаних