Povezane vesti

"Ne može mi niko ništa": Lepu Lukić opljačkali dok je spavala, a ovo je prva stvar koju je uradila nakon toga

"Ne može mi niko ništa": Lepu Lukić opljačkali dok je spavala, a ovo je prva stvar koju je uradila nakon toga

Blic 06.11.2016
Pevačica Lepa Lukić pretrpela je stres kada su joj u noći između petka i subote lopovi upali u stan u kojem je spavala. Ipak, Lepa se ne predaje tako lako. Lopovi opljačkali stan Lepe Lukić dok je kraljica narodne muzike spavala u njemu Lepa Lukić… »
Kurir TV pogledajte potresnu ispovest: Lepa Lukić se guši u suzama posle pljačke

Kurir TV pogledajte potresnu ispovest: Lepa Lukić se guši u suzama posle pljačke

Kurir 06.11.2016
Razbojnici su između petka i subote upali u stan Lepe Lukić i, dok je pevačica spavala, ispreturali stan i opljačkali je. Pevačica kaže da je spavala u svojoj sobi i ne sluteći šta se dešava u susednoj prostoriji. Kasnije je shvatila da su lopovi… »
Jaka kao stena: Posle pljačke i intervencije Hitne pomoći, Lepa lukić otišla na probu

Jaka kao stena: Posle pljačke i intervencije Hitne pomoći, Lepa lukić otišla na probu

Svet & Skandal 06.11.2016
Kako je SCANDAL! ekskluzivno saznao, Lepa Lukić je opljačkana u stanu dok je spavala, a pored ogromnog stresa istog dana je otišla na probu sa svojim orkestrom i ne misli da odustane od koncerta. “Sad sam dobro, a dva puta sam zvala Hitnu pomoć… »
Ubili bi me da sam bila budna: Lepa Lukić pala u postelju posle pljačke!

Ubili bi me da sam bila budna: Lepa Lukić pala u postelju posle pljačke!

Kurir 06.11.2016
GDE ĆE VAM DUŠA Kuća je bila u haosu, sve je bilo isprevrtano i razbacano. Odneli su mi pare, kao i sva dokumenta, kartice, čak i kanadski pasoš, kroz suze kaže kraljica narodne muzike za Kurir. Kuku meni, opljačkali su me! Sreća moja da sam… »
Pljačkaši odneli milion dinara i 1.600 evra!

Pljačkaši odneli milion dinara i 1.600 evra!

Mondo 06.11.2016
Legendarna folk pevačica o nemilom događaju u svom domu. Pevačica Lepa Lukić opljačkana je preksinoć u svom domu u Žarkovu. Pljačkaši su ušli u stan legende srpske muzike preko terase i napravili "premetačinu" dok je Lepa spavala u drugoj sobi… »
Opljačkana pevačica Lepa Lukić za "Novosti": Zamalo me nisu ubili

Opljačkana pevačica Lepa Lukić za "Novosti": Zamalo me nisu ubili

Večernje novosti 05.11.2016
Pevačica Lepa Lukić o upadu lopova u njenu kuću: Razbojnici odneli 900.000 dinara i 1.600 evra, srpski i kanadski pasoš. DA sam se slučajno probudila u toku noći i zatekla ih kako preturaju po stvarima i traže novac, ko zna šta bi mi uradili… »

Vesti dana »