Povezane vesti
FOTO - Nalaz revoltiranog doktora: Čika Drago namestio, moj pregled je bespotreban
Radio 021 06.11.2016
Doktori u Bosni i Hercegovini često se susreću sa slučajevima u kojima se pacijenti leče na svoju ruku, tradicionalnim načinima lečenja ili kod raznih narodnih lekara i nadrilekara. Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvesnog čika Drage u… »
Hit nalaz lekara iz prijedora: Čika Drago namestio, moj pregled je bespotreban!
Kurir 06.11.2016
Doktori u Bosni i Hercegovini često naleću na razne slučajeve u kojima se pacijenti leče na svoju ruku, tradicionalnim načinima lečenja ili kod raznih narodnih lekara i nadrilekara. Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvjesnog čika Drage u… »
Nesvakidašnji nalaz lekara: “Čika Drago sve namestio, bespotreban moj pregled…”
Blic 06.11.2016
Lekari u Bosni i Hercegovini često svedoče slučajevima u kojima se pacijenti “leče na svoju ruku”, tradicionalnim metodama lečenja ili odlaskom kod nadrilekara. .Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvesnog čika Drage u Omarskoj, došao je… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 18 minutajoš 24 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 5 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 1 satjoš 43 povezane