Povezane vesti
FOTO - Nalaz revoltiranog doktora: Čika Drago namestio, moj pregled je bespotreban
Radio 021 06.11.2016
Doktori u Bosni i Hercegovini često se susreću sa slučajevima u kojima se pacijenti leče na svoju ruku, tradicionalnim načinima lečenja ili kod raznih narodnih lekara i nadrilekara. Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvesnog čika Drage u… »
Hit nalaz lekara iz prijedora: Čika Drago namestio, moj pregled je bespotreban!
Kurir 06.11.2016
Doktori u Bosni i Hercegovini često naleću na razne slučajeve u kojima se pacijenti leče na svoju ruku, tradicionalnim načinima lečenja ili kod raznih narodnih lekara i nadrilekara. Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvjesnog čika Drage u… »
Nesvakidašnji nalaz lekara: “Čika Drago sve namestio, bespotreban moj pregled…”
Blic 06.11.2016
Lekari u Bosni i Hercegovini često svedoče slučajevima u kojima se pacijenti “leče na svoju ruku”, tradicionalnim metodama lečenja ili odlaskom kod nadrilekara. .Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvesnog čika Drage u Omarskoj, došao je… »
Vesti dana »

Održan protest studenata u Novom Sadu, predat zahtev za istragu zbog policijske brutalnosti
Beta pre 11 minutajoš 22 povezane

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih

Pet sindikalnih centara: Dogovoreno zajedničko delovanje na izmenama zakona o štrajku i radu
Insajder pre 8 satijoš 11 povezanih