Povezane vesti
FOTO - Nalaz revoltiranog doktora: Čika Drago namestio, moj pregled je bespotreban
Radio 021 06.11.2016
Doktori u Bosni i Hercegovini često se susreću sa slučajevima u kojima se pacijenti leče na svoju ruku, tradicionalnim načinima lečenja ili kod raznih narodnih lekara i nadrilekara. Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvesnog čika Drage u Omarskoj… »
Hit nalaz lekara iz prijedora: Čika Drago namestio, moj pregled je bespotreban!
Kurir 06.11.2016
Doktori u Bosni i Hercegovini često naleću na razne slučajeve u kojima se pacijenti leče na svoju ruku, tradicionalnim načinima lečenja ili kod raznih narodnih lekara i nadrilekara. Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvjesnog čika Drage u Omarskoj… »
Nesvakidašnji nalaz lekara: “Čika Drago sve namestio, bespotreban moj pregled…”
Blic 06.11.2016
Lekari u Bosni i Hercegovini često svedoče slučajevima u kojima se pacijenti “leče na svoju ruku”, tradicionalnim metodama lečenja ili odlaskom kod nadrilekara. .Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvesnog čika Drage u Omarskoj, došao je u Ambulantu… »
Vesti dana »

Zbog upada u vazdušni prostor NATO-a: Protestna nota ruskom ambasadoru u Londonu
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih

Protest poljoprivrednika u Novom Sadu, tvrde da Vlada nije ispunila dogovore
RTS pre 30 minutajoš 44 povezane

Kraj miholjskog leta u Srbiji: Evo kada nam stiže nova tura pljuskova s grmljavinom i vetrom olujne jačine
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Pravnik Ilić nakon analize suzavaca korišćenih u Novom Sadu: MUP nema obavezu da atestira sredstva prinude
Radio 021 pre 9 satijoš 10 povezanih