Povezane vesti
"Jedva sam pobegla i živu glavu izvukla": Potresno svedočenje sobarice vile u Niškoj Banji koja je prisustvovala ubistvu
Blic 07.11.2016
Jedva sam izvukla živu glavu. Pobegla sam bosa i bez jakne napolje. Slučajno sam se tu zatekla i samo zato sam videla ubistvo. To je kratko za "Blic" poručila M. D., koja je prekjuče bila svedok ubistva i pokušaja samoubistva u vili "DND" u Niškoj… »
Ubica vlasnika vile u Niškoj Banji i dalje u kritičnom stanju, priključen na mašine za disanje
Blic 07.11.2016
Nišlija Dejan Jovanović (42), osumnjičeni za ubistvo Dejana Dejančića (51) vlasnika vile "DND" u Niškoj Banji, i dalje je u veoma kritičnom stanju. Jovanović je pucao sebi u glavu, hitno je operisan, ali je u komi. On je priključen na mašinu za… »
Ispovest sobarice iz hotela strave u Niškoj Banji: Nisam devojka ubice, hteo je i mene da ubije
Kurir 07.11.2016
Sobarica vile „DnD“, čijeg je vlasnika hicima iz pištolja ubio Dejan Jovanović (42), tvrdi da je samo pukom srećom izbegla smrt. NIŠKA BANJA - Milica D. (27), sobarica vile „DnD“ u Niškoj Banji, vlasnika Dejana Dejančevića (51)… »
Vesti dana »

Studenti iz Novog Sada krenuli peške za Beograd na protest 15. marta, sa njima i kolege iz Subotice (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
Novi magazin pre 14 minutajoš 12 povezanih

Grčić, papić i marinković ostaju iza rešetaka? Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo da im se produži pritvor, evo zbog čega
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih

Bogdanović posle brutalne partije: "On je primer i izvlači najbolje iz mene" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 11 povezanih

Tramp vezuje ruke i Putinu: I zelenskom?! Kako bi mogao da izgleda prekid vatre u Ukrajini: 4 faze, jedna će posebno zaboleti Moskvu i Kijev
Blic pre 10 minutajoš 30 povezanih