Povezane vesti
Rusi bacaju tenkove na Srbiju iz aviona (FOTO)
Telegraf 07.11.2016
Skokove su izveli i pripadnici 63. Padobranskog bataljona iz helikoptera MI-17, a finalna aktivnost na aerodromu Kovin bio je helikopterski desant pripadnika beloruskih oružanih snaga i srpske specijalne brigade iz helikoptera MI-8 i MI-17. U okviru… »
Slovensko bratstvo: Helikopterski desant tri vojske
N1 Info 07.11.2016
Pripadnici Vojske Srbije i oružanih snaga Rusije i Belorusije su na aerodromu Kovin, u sklopu vežbe "Slovensko bratstvo 2016" prikazali način izvođenja protivterorističke operacije uz helikopterski desant. Iz aviona Iljušin, najpre, iskaču ruski… »
Desantiranje ljudstva i tehnike u okviru vežbe „Slovensko bratstvo 2016“
Beta video 07.11.2016
BEOGRAD - Na aerodromu „Kovin“ danas su, u okviru multinacionalne vežbe „Slovensko bratstvo 2016“, pripadnici Oružanih snaga Ruske Federacije, Oružanih snaga Republike Belorusije i Vojske Srbije izveli deo prikaza obučenosti. Prikazano je… »
Padobranski desant u okviru vežbe 'Slovensko bratstvo 2016'
Slobodna Evropa 07.11.2016
Na aerodromu Kovin danas je u okviru zajedničke vežbe "Slovensko bratstvo 2016" u kojoj učestvuje više od 700 pripadnika Vojske Srbije, ruskih vazdušno - desantnih snaga i oružanih snaga Belorusije izvršen padobranski desant. Vežba će sutra biti… »
Vesti dana »
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 46 minutajoš 69 povezanih
Viši sud u Beogradu ukinuo odluku advokata o štrajku, a pre tri godine oglasio se nenadležnim za istu stvar
Nova pre 22 minutajoš 39 povezanih
Raška ne pamti ovakvu tugu, ovo je tragedija za sve nas: Meštani potreseni nakon smrti troje mladih ljudi - bili su dobra i vredna deca (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 3 satajoš 9 povezanih
Uhapšeni vlasnici doma za stare u barajevu: U zoru izbio stravični požar: Osmoro stradalo!
Blic pre 22 minutajoš 39 povezanih