Povezane vesti
Milo: Hvala Srbiji, posebno gospodinu Vučiću!
Vesti online 09.11.2016
Crnogorski premijer Milo Ðukanović kaće da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru, na zalaganju u otkrivanju organizazije pripremanog terorističkog akta u CG. - Želim da ponovim da sam vrlo, vrlo zahvalan na kooperativnosti državnih organa Srbije i… »
Đukanović zahvalan Srbiji, posebno premijeru Vučiću
RTS 09.11.2016
Crnogorski premijer Milo Đukanović kaže da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučiću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju organizacije pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori. Želim da ponovim da sam vrlo, vrlo zahvalan na… »
Đukanović zahvalan Srbiji: Posebna zahvalnost Vučiću
Pravda 09.11.2016
Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je večeras da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučiću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju organizazije pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori. Crnogorski premijer Milo Đukanović… »
Đukanović zahvalio Vučiću za pomoć
Al Jazeera 09.11.2016
Premijer Crne Gore ponovio kako je dio opozicije bio iza dešavanja u izbornom danu 16. oktobra. Crnogorski premijer Milo Ðukanović izjavio je večeras kako je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučiću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju… »
Milo zahvalan Srbiji, posebno Vučiću
Mondo 09.11.2016
Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je večeras da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučicću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju organizazije pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori. Foto: AP Photo/Darko Vojinović… »
ĐUKANOVIĆ: Zahvalan sam Srbiji i posebno premijeru Vučiću!
BK TV 09.11.2016
Crnogorski premijer Milo Ðukanović izjavio je večeras da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučicću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju organizazije pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori. “Želim da ponovim da sam vrlo, vrlo… »
Đukanović zahvalan Srbiji, posebno Vučiću
RTV 09.11.2016
PODGORICA - Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je večeras da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučiću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju organizacije pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori. "Želim da ponovim da sam… »
Milo: Hvala Vučiću što je otkrio da bi da me ubiju!
Alo 09.11.2016
Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je večeras da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučiću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju organizacije pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori. "“Želim da ponovim da sam vrlo, vrlo… »
Đukanović zahvalan Srbiji: Posebna zahvalnost Vučiću
Pravda 09.11.2016
Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je večeras da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučiću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju organizazije pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori. Crnogorski premijer Milo Đukanović… »
Đukanović zahvalan premijeru Vučiću
Studio B 09.11.2016
Crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio je večeras da je zahvalan Srbiji, posebno premijeru Aleksandru Vučiću, na nesebičnom zalaganju u otkrivanju organizazije pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori. “Želim da ponovim da sam vrlo, vrlo… »
Vesti dana »
![Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Tajms ov Izrael: Kušner stoji iza te ideje](https://nstatic.net/461/38920461vyeqea.jpg)
Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Tajms ov Izrael: Kušner stoji iza te ideje
RTS pre 1 satjoš 14 povezanih
![Putin: Teška situacija u Kurskoj oblasti; Zelenski: Kurska operacija bi mogla da postane važan deo pregovora](https://nstatic.net/463/38920463wklpxv.jpg)
Putin: Teška situacija u Kurskoj oblasti; Zelenski: Kurska operacija bi mogla da postane važan deo pregovora
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
![Bloomberg: Plan SAD-a za Ukrajinu bit će iznijet na Minhenskoj konferenciji](https://nstatic.net/761/38920761hxhctq.jpg)
Bloomberg: Plan SAD-a za Ukrajinu bit će iznijet na Minhenskoj konferenciji
Al Jazeera pre 19 minutajoš 1 povezana
!["Amerika će platiti za: Sve!" Tramp najavio šokantnu odluku, a onda je njegov državni sekretar održao sastanak](https://nstatic.net/791/38918791rhgtyz.jpg)
"Amerika će platiti za: Sve!" Tramp najavio šokantnu odluku, a onda je njegov državni sekretar održao sastanak
Blic pre 11 satijoš 1 povezana