Povezane vesti
Dačić: Tramp nam neće vratiti Kosovo
Dnevnik 13.11.2016
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da veruje da će nakon dolaska republikanca Donalda Trampa oslabiti pritisci na Srbiju i da će država. od Vašingotna dobiti bolji tretman. "Od Trampa ne treba očekivati čuda. Mi smo takav narod… »
Dačić: Kosovo je naše, srpsko, ne treba Tramp da nam ga vraća!
Pravda 13.11.2016
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da veruje da će nakon dolaska republikanca Donalda Trampa oslabiti pritisci na Srbiju i da će država od Vašingotna dobiti bolji tretman. - Od Trampa ne treba očekivati čuda. Mi smo takav narod… »
Dačić: Od Trampa ne treba očekivati čuda
Nova ekonomija 13.11.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da će Srbija posle izbora Donalda Trampa za predsednika SAD u Vašingtonu dobiti bolji tretman. Ali, od Trampa ne treba očekivati čuda, dodao je Dačić. "Od Trampa ne treba očekivati čuda. Mi smo… »
Dačić: Tramp nam neće vratiti Kosovo, a ni Amerika neće sipati dolare na Srbiju
Blic 13.11.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da nema mesta razmišljanjima da će novoizabrani predsednik Amerike Donlad Tramp sada vratiti Kosovo Srbiji niti da će Amerika sada sipati dolare na Srbiju. - Od Donalda ne treba očekivati… »
Nova ekonomija 13.11.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da će Srbija posle izbora Donalda Trampa za predsednika SAD u Vašingtonu dobiti bolji tretman. Ali, od Trampa ne treba očekivati čuda, dodao je Dačić. "Od Trampa ne treba očekivati čuda. Mi smo… »
Dačić o Trampu: Srbija će dobiti bolji tretman, ali...
N1 Info 13.11.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da će Srbija posle izbora Donalda Trampa za predsednika SAD u Vašingtonu dobiti bolji tretman, ali da od Trampa ne treba očekivati čuda. "Od Trampa ne treba očekivati čuda. Mi smo takav narod, lako… »
Beta 13.11.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da će Srbija posle izbora Donalda Trampa za predsednika SAD u Vašingtonu dobiti bolji tretman, ali da od Trampa ne treba očekivati čuda. "Od Trampa ne treba očekivati čuda. Mi smo takav narod, lako… »
Vesti dana »

I danas u Beogradu i drugim gradovima odata pošta stradalima u padu nadstrešnice
Euronews pre 1 satjoš 71 povezana

Građani Niša i studenti spremili doček sa naprednjake, ali prilaze blokirala Žandarmerija
Novi magazin pre 33 minutajoš 34 povezane

Advokat Lakić: Tužilaštvo mora da utvrdi ko je naredio upotrebu zvučnog topa
Novi magazin pre 5 satijoš 11 povezanih

Za trinaest osoba određen pritvor od 30 dana zbog požara u Kočanima
Al Jazeera pre 1 satjoš 19 povezanih