Povezane vesti

Borisov predao ostavku svoje vlade bugarskom parlamentu

Borisov predao ostavku svoje vlade bugarskom parlamentu

Studio B 13.11.2016
Bugarski premijer Bojko Borisov predao je ostavku svoje manjinske vlade nacionalnom parlamentu. To je danas saopštila pres služba bugarske vlade, a prenosi Rojters. Agencija podseća da je Borisov juče saopštio da će podneti ostavku nakon što je… »
Borisov najavio ostavku: Sportista sam, znam kako da gubim

Borisov najavio ostavku: Sportista sam, znam kako da gubim

RTS 13.11.2016
Bugarski premijer Bojko Borisov rekao je da podnosi ostavku pošto je kandidatkinja njegove vladajuće Gerb partije pretrpela poraz u drugom krugu predsedničkih izbora. Francuska agencija AFP ocenjuje da je ovim Borisov, nosioc crnog pojasa u karateu… »
Ankete: Rumen Radev pobedio na predsedničkim izborima

Ankete: Rumen Radev pobedio na predsedničkim izborima

RTS 13.11.2016
Bivši general Rumen Radev osvojio je većinu glasova u drugom krugu predsedničkih izbora u Bugarskoj, pokazuju izlazne ankete objavljene po zatvaranju biračkih mesta. Prema anketama, kandidat opozicione Socijalističke partije Rumen Radev je osvojio… »
Prvi rezultati bugarskih izbora: Opozicioni kandidat Rumen Radev najverovatnije pobednik

Prvi rezultati bugarskih izbora: Opozicioni kandidat Rumen Radev najverovatnije pobednik

Srbija danas 13.11.2016
Opozicioni kandidat Rumen Radev najverovatnije pobednik predsedničkih izbora u Bugarskoj, sa osvojenih 58,1 odsto glasova. Bivši general Rumen Radev osvojio je većinu glasova u drugom krugu predsedničkih izbora u Bugarskoj, pokazuju večeras… »

Vesti dana »