Povezane vesti
Rastavac kod Pepa Gvardiole u Mančester Sitiju
Mozzart sport 17.11.2016
"Raduje me odlazak u kolevku fudbala. Ne sumnjam da će boravak u Engleskoj biti od velikog značaja za moju karijeru" Trener niškog Radničkog Milan Rastavac boraviće sedam dana u Engleskoj na usavršavanju, počevši od 17. decembra. Jedan od… »
Rastavac ide u Mančester Siti!
Sportske.net 17.11.2016
Odmah po završetku jesenjeg dela sezone, trener niškog Radničkog ''pakuje kofere'' i putuje na Ostrvo! Jesenja sezona u Superligi biće okončana 14. decembra, utakmicama 21. kola, a samo tri dana kasnije, trener Radničkog iz Niša Milan Rastavac… »
Milan Rastavac u Mančester Sitiju!
Sportski žurnal 17.11.2016
Trener Radničkog Milan Rastavac boraviće od 17. do 24. decembra, u Engleskoj, gde će biti gost i pratiti rad, treninge i mečeve Mančester Sitija. Mladi stručnjak odlazi na kratku i korisnu edukaciju, u organizaciji Aleksandra Kolarova… »
Rastavac u Mančester sitiju!
Mondo 17.11.2016
Trener Radničkog iz Niša ide u Englesku... Milan Rastavac je jedan od najperspektivnijih srpskih trenera. Šef sručnog štaba Radničkog iz Niša trenutno se dokazuje na terenima Superlige Srbije, ali je dobio zanimljiv poziv Engleske. Uz pomoć… »
Vesti dana »
Nova avionska nesreća u Americi: Srušio se mali avion nad Filadelfijom
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
"Filip Petrušev je budućnost srpske košarke": Zbog Partizana nije izlazio napolje, odlazio u 11 na spavanje
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih
Tri meseca od pada nadstrešnice - studenti beogradskih fakulteta u Novom Sadu, cveće i pošta za 15 žrtava
RTS pre 30 minutajoš 12 povezanih
Viktor Troicki se posvađao sa srpskim navijačem: “Naš gastarbajter, dobacivao mi je”
Danas pre 12 satijoš 8 povezanih