Povezane vesti

Selo užasa kod lebana: Mesecima znali za silovanje devojčice (11), policiju pozvali tek kad su videli gnusan prizor

Selo užasa kod lebana: Mesecima znali za silovanje devojčice (11), policiju pozvali tek kad su videli gnusan prizor

Blic 20.11.2016
Protiv šestorice meštana iz nekoliko lebanskih sela podneta je krivična prijava zbog sumnje da su nekoliko meseci seksualno zlostavljali jedanaestogodišnju devojčicu iz lebanskog sela Ždeglovu, ometenu u mentalnom razvoju, a trojici je određen… »
Celo selo kod Lebana znalo za komšije zveri: Bolesnici nudili detetu (11) krem bananice za seks!

Celo selo kod Lebana znalo za komšije zveri: Bolesnici nudili detetu (11) krem bananice za seks!

Kurir 20.11.2016
Šestorica meštana iz sela kod Lebana koji su uhapšeni zbog silovanja bolesne devojčice (11) davali joj slatkiše i hvalili se da ih „tako ne košta mnogo“. LEBANE - Plakala sam jer me je mnogo bolelo, bilo mi je hladno. Govorili su da će me oni… »
Sramota: Porodice osumnjičenih negiraju silovanje devojčice (11)

Sramota: Porodice osumnjičenih negiraju silovanje devojčice (11)

Blic 20.11.2016
Vest o hapšenju trojice starijih muškaraca zbog obljube devojčice (11) šokirala je meštane sela Ždeglovo kod Lebana. Niko ne može da poveruje da su trojica muškaraca, koji imaju decu, unučiće, mogli da se seksualno iživljavaju nad devojčicom… »

Vesti dana »