Povezane vesti
Iliev o slaboj poseti u Humskoj: Tužan sam, razumeo bih da su rezultati loši...
Večernje novosti 22.11.2016
Poslednja tri meseca ljubitelji fudbala mogu da vide dobar, neću reći odličan, Partizan. Mali broj gledalaca utiče na igrače - kaže sportski direktor crno-belih. Poseta navijača Partizana u Humskoj je iz meča u meč sve manja. Protiv Vojvodine je… »
Neutešan: Evo zbog čega je tužan Ivica Iliev…
Hot sport 22.11.2016
Sportski direktor Partizana Ivica Iliev veoma je tužam zbog jednog podatka, ikao njegov tim igra veoma lep fudbal. To je poseta na stadionu. Partizan je u seriji pobeda, vodi borbu za titulu sa Crvenom zvezdom i Vojvodinom, ali navijača na tribinama… »
Sablasno u Humskoj - Iliev: Tužan sam kad vidim prazne tribine
Sportski žurnal 22.11.2016
Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, o slaboj poseti u Humskoj, kulminiranoj protiv OFK Bačke (2.000 gledalaca): "Razumeo bih da su loši rezultati, da ne igramo dobro, ali to sada nije slučaj" Trener Partizana Marko Nikolić, u predvečerje duela… »
Tribine zvrje prazne, Iliev ne krije tugu
Sportske.net 22.11.2016
Poslednju utakmicu koju je fudbalski klub Partizan odigrao u Humskoj pratilo je 2.000 gledalaca, a brojke tokom jeseni nesumnjivo ukazuju na to da nešto nije u redu. Vicešampion Srbije pregrmeo je rezultatsku krizu sa početka sezone i slobodno se može… »
Subota, lepo vreme, idealno za oca i sina na stadionu... Zašto onda nema ljudi u Humskoj?
Mozzart sport 22.11.2016
“Ne znam“, tužno sleže ramenima sportski direktor Ivica Iliev. Zvuči pomalo neverovatno, ali u poslednjih 10 kola Partizan je rivalima ispustio svega dva boda. Na prvi pogled, trebalo bi da su navijači presrećni. Ali minimalnu pobedu nad Bačkom… »
Vesti dana »
Fiskalni savet o predlogu budžeta: U 2025. biće potrebno zaduživanje od šest milijardi evra za vraćanje dugova i pokriće deficita
Danas pre 46 minutajoš 73 povezane
Teretni avion DHL-a pao nedaleko od aerodroma u Litvaniji i udario u kuću
Glas Amerike pre 1 satjoš 26 povezanih
Udara na EU i NATO, Putina hvali na sav glas: Ekstremno religiozni nacionalista juriša ka pobedi u Rumuniji, a u svemu mu je pomogao TikTok!
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 34 minutajoš 18 povezanih