Povezane vesti

VIDEO: "Ima li pilota u avionu?" na hrvatski način

VIDEO: "Ima li pilota u avionu?" na hrvatski način

Radio 021 22.11.2016
Dvojica pilota kompanije "Kroacija erlajns“ suspendovani su zato što su prekršili bezbednosna pravila na letu od Londona do Zagreba. Mladi pilot novajlija snimio je sebe dok je bio sam u kokpitu, nakon što je njegov kapetan navodno otišao da… »
Hrvatska, ima li pilota u avionu?

Hrvatska, ima li pilota u avionu?

RTS 22.11.2016
Dvojica pilota kompanije „Kroacija erlajns“ suspendovani su zato što su prekršili bezbednosna pravila na letu A-319 od Londona do Zagreba. Mladi pilot novajlija je snimio sebe samog u kokpitu, nakon što je njegov kapetan navodno otišao da… »
Piloti ugrozili putnike na letu za Zagreb: Hrvatski Erbas leteo bez nadzora! (video)

Piloti ugrozili putnike na letu za Zagreb: Hrvatski Erbas leteo bez nadzora! (video)

Srbija danas 22.11.2016
Piloti na letu za Zagreb ozbiljno ugrozili putnike u avionu Erbas A319. Kapetan i kopilot avioa Erbas A319 hrvatske kompanije "Kroacija erlajns" suspendovani su zbog ugrožavanja putnika na letu između Londona i Zagreba. Mladi kopilot je mobilnim… »
Selfi video otkriva šta stvarno radi pilot na letu za Zagreb kada ostane sam u kokpitu

Selfi video otkriva šta stvarno radi pilot na letu za Zagreb kada ostane sam u kokpitu

Blic 22.11.2016
Pilot avio kompanije Kroacija Erlajns Josip Grgec je suspendovan nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak kopilota početnika Slavena P., takođe suspendovanog, koji prikazuje kako je ostavljen sam u kokpitu na letu London-Zagreb, dok je pilot… »

Vesti dana »