Povezane vesti

Sestra ubijenog fotografa shrvana bolom: “Neka je bude sram, izbosti 11 puta čoveka koji ne bi mrava zgazio”

Sestra ubijenog fotografa shrvana bolom: “Neka je bude sram, izbosti 11 puta čoveka koji ne bi mrava zgazio”

Blic 23.11.2016
Moj brat vam je bio jedna duša od čoveka. Ja sam 12 godina mlađa i on je prema meni bio kao da sam malo vode na dlanu. Kada sam bila mlađa, kupovao mi je sve što sam trebala. Uvek se brinuo o meni. Svima je pomagao osim sam sebi, na sve je mislio… »
Šokantna ispovest ubice banjalučkog fotografa: „Ne znam koliko sam ga puta ubola, ali bilo je ili on, ili ja!“

Šokantna ispovest ubice banjalučkog fotografa: „Ne znam koliko sam ga puta ubola, ali bilo je ili on, ili ja!“

Blic 23.11.2016
Kristina Jovković (31) izjavila je juče da je u samoodbrani ubila fotografa Aleksandra Mujčinovića Akija (44), jer ju je kako tvrdi, počeo daviti. U šokantnoj ispovesti tokom saslušanja pred sudijom Okružnog suda Banjaluka, Jovkovićeva je… »
Ubila sam da bih sebe spasla

Ubila sam da bih sebe spasla

Večernje novosti 22.11.2016
Kristina Jovković, osumnjičena za ubistvo Aleksandra Mujčinovića. Jovkovićeva kaže da je držala nož pod jastukom jer ga se plašila. JEDINI način da otklonim opasnost po svoj život bila je da u samoodbrani ubijem Aleksandra. Ovo je juče u… »

Vesti dana »