Povezane vesti

Zvezdin Kostarikanac: Odbio sam Barselonu

Zvezdin Kostarikanac: Odbio sam Barselonu

Vesti online 23.11.2016
Na početku sezone je bio mega promašaj, ali Džon Ruiz igra sve bolje u dresu Crvene zvezde. Gol za tri boda Napretku u Kruševcu nagovestio je da će Kostarikanac tek da blista u redovima srpskog šampiona. On je za klupski sajt govorio o životu u… »
Ruiz: Odbio sam Barselonu i nisam pogrešio!

Ruiz: Odbio sam Barselonu i nisam pogrešio!

Sportal blic 23.11.2016
Krilo Crvene zvezde Džon Ruiz pruža sve bolje partije u poslednje vreme, posle perioda adaptacije kada nije briljirao. Na poslednjoj utakmici crveno-belih sa Napretkom u Kruševcu, lider Suuperlige je slavio upravo golom omalenog Kostarikanca. Ruiz je u… »
Zvezdin prvotimac otkriva: Odbio sam Barselonu, sad mi je žao, ali ne zbog karijere (video)

Zvezdin prvotimac otkriva: Odbio sam Barselonu, sad mi je žao, ali ne zbog karijere (video)

Hot sport 23.11.2016
Džon Ruiz je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje, ali je utisak da mladi Kostarikanac nije prikazao ni pola onoga što zna i ume. Ipak, i ta polovina je sasvim dovoljna da pokaže da Ruiz bez problema može da bude jedan od oslonaca tima. Ruiz… »
Ruiz: Nisam stranac u Beogradu

Ruiz: Nisam stranac u Beogradu

Sportski žurnal 23.11.2016
Iz Kostarike preko nekoliko evropskih klubova ovog leta u Crvenu zvezdu stigao je Džon Ruiz. Iz ljubavi prema fudbalu i zbog velikih ambicija koje ima izabrao je da svoju karijeru nastavi da gradi u LJutice Bogdana. U prošlom kolu protiv Napretka… »
Ruiz: "Ne žalim što sam odbio Barselonu"

Ruiz: "Ne žalim što sam odbio Barselonu"

Sportske.net 23.11.2016
Kostarikanac koji je prethodnog leta stigao u redove najtrofejnijeg srpskog kluba progovorio je za zvanični sajt Crvene zvezde o svojim fudbalskim počecima, nekim manje poznatim detaljima iz karijere, ali i o aktuelnim stvarima koje su vezane za igranje… »

Vesti dana »