Povezane vesti

Junajted želi Ibrahimovića još jednu sezonu

Junajted želi Ibrahimovića još jednu sezonu

Večernje novosti 23.11.2016
Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da želi da zadrži Zlatana Ibrahimovića još jednu sezonu, odnosno da želi da iskoristi opciju i produži ugovor sa fudbalerom do 2018. godine. Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da… »
Ibrahimović potvrdio: Tu sam, ako budem sposoban

Ibrahimović potvrdio: Tu sam, ako budem sposoban

Hot sport 23.11.2016
Nakon što je Žoze Murinjo otkrio da će Ibrahimović i naredne sezone nositi dres Mančester Junajteda, oglasio se i jedan od najboljih napadača u 21. veku. – Nismo razgovarali. Imam ugovor “jedan plus jedan”. Osećam se sveže, dobro mi je ovde… »
Ibra ne ide nigde: Šveđanin u Junajtedu još godinu dana

Ibra ne ide nigde: Šveđanin u Junajtedu još godinu dana

Hot sport 23.11.2016
Zlatan Ibrahimović će dres Mančester Junajteda nositi do 2018. godine, potvrdio je Žoze Murinjo. Murinjo je pred susret Lige Evrope sa Fejnordom rekao da nema dileme da će Šveđanin i naredne sezone igrati na Old Trafordu: – Jasno je, zadovoljni… »
Ibra potpisuje novi ugovor

Ibra potpisuje novi ugovor

Sportske.net 23.11.2016
Zlatan Ibrahimović će najverovatnije potpisati novi ugovor sa Mančester junajtedom. Fudbaler koji je ovog leta stigao u redove Žozea Murinja, Zlatan Ibrahimović, ima ugovor sve do kraja ove sezone sa Mančester junajtedom. Mnogi su pretpostavljali da… »
Murinjo: Ibra je naš do 2018.

Murinjo: Ibra je naš do 2018.

Mondo 23.11.2016
Menadžer Mančester junajteda potvrdio je da će taj klub iskoristiti opciju produžetka ugovora sa švedskim veteranom. Zlatan Ibrahimović predvodiće napad Mančester junajteda i u sezoni 2017/18! Žoze Murinjo rekao je na konferenciji za medije pred… »

Vesti dana »