Povezane vesti
Nikolić: Srbija ne može ispuniti dva uvjeta EU-a
Al Jazeera 27.11.2016
Tomislav Nikolić za Al Jazeeru kazao da Srbija ne namjerava ratovati i da ne želi u NATO. Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić je u intervjuu za Al Jazeeru English kazao da Srbija želi postati članicom Evropske unije, ali postoje dva uvjeta koja ne… »
Nikolić za al džaziru: Težimo članstvu u EU, ali nikada nećemo u NATO!
Srbija danas 27.11.2016
Uveren sam da govorim u ime većine građana kada kažem da Srbija nikada neće biti u NATO-u. Ako je NATO odbrambeni savez, Srbija ne treba da bude članica Alijanse, jer niko neće da je napadne, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić. On je… »
Nikolić: Problem koji Srbija ima sa Kosovom, Ukrajina ima sa Krimom
Slobodna Evropa 27.11.2016
Srbija želi da postane članica Evropske unije, ali postoje dva uslova koja ne može da ispuni, a to je da prizna nezavisnost Kosova i da bude u svađi sa zemljama sa kojima je EU u svađi, pre svega mislim na Rusiju, izjavio je predsednik Srbije… »
Nikolić: Srbija ne može da ispuni dva uslova za EU
N1 Info 27.11.2016
Srbija želi da postane članica Evropske unije (EU), ali postoje dva uslova koja ne može da ispuni, a to je da prizna nezavisnost Kosova i Metohije i da bude u svađi sa zemljama sa kojima je EU u svađi, pre svega mislim na Rusiju, rekao je predsednik… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Mediji: Kušner stoji iza te ideje
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Zelenski optužuje: Putin čini sve da u rat uvuče Belorusiju, Poljsku i Litvaniju
Kurir pre 6 satijoš 5 povezanih
Bloomberg: Plan SAD-a za Ukrajinu bit će iznijet na Minhenskoj konferenciji
Al Jazeera pre 18 minutajoš 1 povezana
"Amerika će platiti za: Sve!" Tramp najavio šokantnu odluku, a onda je njegov državni sekretar održao sastanak
Blic pre 11 satijoš 1 povezana