Povezane vesti
Mihajlović: Neprimereno je da Janković obavlja funkciju
Radio 021 28.11.2016
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije primereno da Saša Janković obavlja funkciju zaštitnika građana, ako ulazi u kampanju za predsedničke izbore. "Kada slušam Jankovića, čini mi se da opozicija ima najmanje 10… »
Mihajlović: Nije primereno da Janković obavlja funkciju zaštitnika ako ulazi u kampanju
Nova ekonomija 28.11.2016
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da nije primereno da Saša Janković obavlja funkciju zaštitnika građana ukoliko ulazi u kampanju za predsedničke izbore. "Funkcija koju obavlja Saša Janković mora biti nezavisna. Ta… »
Neprimereno da Janković obavlja funkciju
RTV 28.11.2016
BEOGRAD - Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije primereno da Saša Janković obavlja funkciju zaštitnika građana ako ulazi u kampanju za predsedničke izbore. "Kada slušam Jankovića, čini mi se da opozicija ima najmanje 10… »
Mihajlović: Nije primereno da Janković bude ombudsman ako ulazi u kampanju
Blic 28.11.2016
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da nije primereno da Saša Janković obavlja funkciju zaštitnika gradjana ukoliko ulazi u kampanju za predsedničke izbore. - Funkcija koju obavlja Saša Janković mora biti nezavisna. Ta… »
Nije primereno da Janković bude ombudsman i ulazi u kampanju
N1 Info 28.11.2016
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da nije primereno da Saša Janković obavlja funkciju zaštitnika građana ukoliko ulazi u kampanju za predsedničke izbore. "Funkcija koju obavlja Saša Janković mora biti nezavisna. Ta… »
Vesti dana »

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
N1 Info pre 53 minutajoš 29 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 6 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 9 satijoš 31 povezana