Povezane vesti
Stop nasilju! Užasna ispovest hajrije Ramadani: Muž mi je nogu slomio dok sam dojila sina!
Kurir 28.11.2016
Maltretirao me je 26 godina. Prve batine sam dobila u trudnoći. Kao da to nije bilo dovoljno, na kraju je prodao kuću, za koju još plaćam kredit, i izbacio mene i dete na ulicu. „Ležala sam na podu, a muž mi je kolenom pritiskao vrat da me drži… »
Kurir TV žene žrtve nasilja digle glas: Protest podrške Slavici Burmazović da vrati svoju decu!
Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Slavici Burmazović, majci troje dece, koja već danima protestuje ispred zgrade Vlade Srbije, danas su tačno u podne podršku pružile i žene žrtve porodičnog nasilja. - Da li su moja deca jela, da li su se okupala, to su moje misli s… »
Vesti dana »
Uživo (foto, video) padaju stabla i bandere, autobusi stoje, kolaps na sve strane! Srbija okovana snegom, RHMZ niže upozorenja, vreme je opasno!
Blic pre 24 minutajoš 75 povezanih
Student Pravnog u Novom Sadu: Profesori su preinačili podršku blokadi odlukom o januarskom roku
Novi magazin pre 30 minutajoš 28 povezanih
Skupština grada sutra o raskidu ugovora sa Lastom; Sindikati GSP: Gradonačelnik i sekretar za javni prevoz odgovorni za kolaps
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih