Povezane vesti
Ima li sigurnih mesta u avionu?
Mondo 30.11.2016
Jedan od preživelih u padu bolivijskog aviona ispričao šta mu je spasilo život. Podsećanje na Vesnu Vulović, koja je preživela pad sa 10.000 metara! Foto: AP Photo/Petros Karadjias Nesreća bolivijskog aviona, koji se u utorak srušio u Kolumbiji, pri čemu… »
Tehničar otkrio kako je čudom preživeo pad aviona u Kolumbiji: Nažalost, nisu hteli da me slušaju...
Kurir 30.11.2016
Ervin Turimi, tehničar aviona kome se desila stravična nesreća u Kolumbiji, jedan je od šestoro ljudi koji su spaseni, a otkrio je kako je uspeo da preživi. Tumiri je ispričao da su preplašeni putnici počeli da skaču sa svojih mesta i vrište nakon što je… »
Tehničar opisao neverovatno jednostavan način na koji je preživeo pad aviona
Blic 30.11.2016
Tehničar aviona Ervin Turimi jedan je od šestoro ljudi koji su preživeli pad aviona u Kolumbiji. On se brzo oporavlja i otkrio je kako je uspeo da preživi. - Preživeo sam jer sam sledio uputstva o ponašanju prilikom prinudnog sletanja. Video sam da se… »
Vesti dana »

Druga pobeda Srbije na Evrobasketu, uprkos povredi Bogdanovića i isključenju Petruševa
BBC News pre 4 minutajoš 4 povezane

Pljuskovi i grmljavina: RHMZ objavio kada nas očekuje promena vremena
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Kamenicama gađao žandarmeriju: Ovako je tekla akcija hapšenja osumnjičenog za napad u Zemunu tokom protesta (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Dodik objavio rekordnu podršku: Anketa pokazuje da SNSD ima više od 40 odsto, a predsednik RS 62 odsto
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić odgovorio Gardijanu: Srbija je demokratija, ali ne prihvata nasilje prikriveno kao aktivizam
Danas pre 3 satajoš 1 povezana