Povezane vesti
(Kurir tv) Adrijana Lima ekskluzivno za Kurir: Bivša srpska snajka otkrila detalje revije
Kurir 30.11.2016
Paris je večeras centar svetske mode. Najpopularniji modni spektakl na svetu revija "Victoria's secret show" večeras obeležava 20 godina postojanja. Poznatim Grand Paleom (Grand Palais) večeras ce proći najveće svetske zvezde, među kojima je Adrijana… »
Kurir tv u bekstejdžu sa ronaldovom bivšom: Pogledajte kako se Irina Šajk sprema za reviju godine
Kurir 30.11.2016
Najpopularniji modni spektakl na svetu revija "Victoria's secret show" večeras se održava u Parizu i obeležava 20 godina postojanja. Poznatim Grand Paleom večeras ce proći najveće svetske zvezde, a Kurir je ekskluzivno zavirio u bekstedjž sa manekenkama… »
Kurir tv u bekstejdžu sa viktorijinim anđelima: Viktorija sikret obeležava 20 godina postojanja
Kurir 30.11.2016
Paris je večeras centar svetske mode. Najpopularniji modni spektakl na svetu revija "Victoria's secret show" večeras obeležava 20 godina postojanja. Poznatim Grand Paleom (Grand Palais) večeras ce proći najveće svetske zvezde. Irina Šajk, Aleksandra… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 26 minutajoš 23 povezane

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 21 minutajoš 19 povezanih

Snažan zemljotres pogodio istočnu obalu Kamčatke, opasnost od cunamija
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih