Povezane vesti

Ovaj dečak je pravi heroj: Rođen je bez ruku, a sam jede, vozi motor, piše, pliva…

Ovaj dečak je pravi heroj: Rođen je bez ruku, a sam jede, vozi motor, piše, pliva…

Kurir 03.12.2016
Da osobe s invaliditetom, pa i one najmlađe, itekako mogu učestvovati u društvu i biti samostalne, najbolje pokazuje šestogodišnji Ismail Zulfić iz Zenice, koji ruši sve predrasude o osobama s invaliditetom. Ovaj vedri dečak rođen je bez ruku… »
Dečak koji je celom Balkanu ulio nadu: Nema ruke, ali srce mu je toliko veliko da će vam ulepšati život (foto)

Dečak koji je celom Balkanu ulio nadu: Nema ruke, ali srce mu je toliko veliko da će vam ulepšati život (foto)

Telegraf 03.12.2016
Iako je išla na ultrazvuk tokom trudneće, majci niko nije rekao da Ismail nema ruke. Da osobe s invaliditetom, pa i one najmlađe, i te kako mogu učestvovati u društvu i biti samostalne, najbolje pokazuje dečak Ismail Zulfić (6) iz Zenice, koji… »
Mali heroj iz Zenice: Rođen bez obe ruke, a danas sam jede, vozi motor, piše, pliva…

Mali heroj iz Zenice: Rođen bez obe ruke, a danas sam jede, vozi motor, piše, pliva…

Blic 03.12.2016
Da osobe s invaliditetom, pa i one najmlađe, itekako mogu učestvovati u društvu i biti samostalne, najbolje pokazuje Ismail Zulfić (6) iz Zenice, koji ruši sve predrasude o osobama s invaliditetom. Ovaj vedri dečak rođen je bez ruku, jedna noga mu… »

Vesti dana »