Povezane vesti
Francuska: Uklanjaju statuu Bogorodice zbog sekularizma
Radio 021 04.12.2016
Gradić na istoku Francuske moraće sudskom odlukom da iz svog parka u javnom vlasništvu ukloni statuu Bogorodice zbog sekularizma u zemlji. Statua postavljena 2011. godine već je bila predmet polemike jer je sud u januaru 2015. godine prvi put naredio… »
Skandalozna odluka francuskog suda: Proterali kip Bogorodice iz parka!
Kurir 04.12.2016
Francuski gradić Publije moraće posle sudske odluke da iz svog parka ukloni statuu Bogorodice u skladu sa zabranom isticanja verskih simbola u javnosti koja važi u sekularnoj Francuskoj. Kako je rekao izjavio je gradonačelnik Gaston Lakroa, gradić… »
Grad u Francuskoj ima rok od tri meseca da ukloni bogorodičinu statuu
Telegraf 04.12.2016
Grad ima rok od tri meseca da ukloni Bogorodicu inače će morati da plati po 100 evra dnevno kaznu. Gradić na istoku Francuske moraće sudskom odlukom da iz svog parka u javnom vlasništvu ukloni statuu Bogorodice zbog sekularizma u zemlji, preneli su… »
U: sekularnoj Francuskoj nisu dozvoljene statue Bogorodice na javnim mestima
Blic 03.12.2016
Gradić na istoku Francuske moraće sudskom odlukom da iz svog parka u javnom vlasništvu ukloni statuu Bogorodice zbog sekularizma u zemlji, preneli su danas izvori bliski gradiću Piblije u Savoji. Statua postavljena 2011. godine već je bila predmet… »
Vesti dana »

Rhmz izdao upozorenje: Večeras pljuskovi u Beogradu i širom Srbije, evo kada se očekuje prestanak padavina!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana