Povezane vesti
Lulić se izvinio zbog rasističkog komentara: Žao mi je, naseo sam na tenzije posle derbija
Večernje novosti 05.12.2016
Dolazim iz države koja je iskusila tragedije izazvane etničkim predrasudama, žao mi je, izrazio sam se na nespretan način - rekao je Senad. Fudbaler Lacija Senad Lulić izvinio se danas zbog rasističkog komentara na račun igrača Rome Antonija… »
Lulićevo izvinjenje: Naseo sam...
Mondo 05.12.2016
Fudbaler Lacija i reprezentativac BiH priznao da je pogrešio. Foto: Guliver/Getty Images/Paolo Bruno Fudbaler Lacija, Senad Lulić, izvinio se zbog uvredljivog komentara upućenom igraču Rome, Antoniju Ridigeru, posle poraza svog tima u rimskom derbiju… »
Rasizam: Luliću kazna deset utakmica?
Sportal blic 05.12.2016
Italijanski fudbalski savez u utorak izriče kaznu fudbaleru Lacija Senadu Luliću, zbog rasizma, najavljuje "Fudbal Italija". Foto: youtube Senad Lulić Očekuje se, kako se navodi, da 30-godišnji bosanski reprezentativac dobije zabranu igranja deset… »
Rasistička izjava Senada Lulića šokirala Rim
Mondo 05.12.2016
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić je zbog izjave nakon "Derbija dela kapitale" optužen u italijanskim medijima za rasizam zbog čega bi mogao da bude drastično kažnjen. U 145. rimkskom derbiju između Lacija i Rome (0:2) Lulić je… »
Sramotna, rasistička izjava Bosanca! Italija u šoku...
Vesti online 05.12.2016
Ko gubi, ima pravo da se ljuti. U rimskom derbiju, bolja je bila Roma, a to sportski nije mogao da podnese igrač Lacija, bosanski reprezentativac, Senad Lulić. Lulić je posle meča izvređao tamnoputog igrača Rome, inače nemačkog reprezentativca… »
Rasizam trese italiju: Sramna izjava fudbalera Lacija za igrača Rome: Do pre dve godine je prodavao kaiševe i čarape!
Sportal blic 04.12.2016
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Lacija Senad Lulić naišao je na žestoke osude u Italiji jer je nakon poraza od Rome (2:0) vređao igrača suparničkog kluba. Foto: Reuters Lulić je u svojoj izjavi poredio Antonija Rudigera, tamnoputog… »