Povezane vesti
Teo trener ne bi imao razumevanja za Tea igrača!
Sportske.net 05.12.2016
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić otkrio je svoje planove za budućnosti i progovorio o tome šta je sve potrebno da bi jedan plejmejker igrao na način kako on igra. Srpski internacionalac Miloš Teodosić igra u fantastičnoj… »
Teo skroman, ali otvoren: Sam sebe ne bih trpeo! Tajna dobre asistencije je… (video)
Hot sport 05.12.2016
Miloš Teodosić ne daje često izjave i intervjue, ali kada to uradi, uvek otkrije neke zanimljive stvari. U intervjuu za magazin ‘Elevate’, jednom od retkih koje on daje medijima širom Evrope, pa i sveta, Miloš Teodosić je bio upitan oko… »
Teo: Ako budem trener neću trpeti igrače kao što sam ja!
Mozzart sport 05.12.2016
"Mislim da će moja igračka karijera trajati još dosta, a ne znam ni da li imam talenta za trenerski posao", kaže Teodosić za časopis Elevate. Miloš Teodosić dao je intervju za časopis Elevate u kom je govorio o trenerskoj karijeri, odlasku u NBA… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana