Povezane vesti
Teo trener ne bi imao razumevanja za Tea igrača!
Sportske.net 05.12.2016
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić otkrio je svoje planove za budućnosti i progovorio o tome šta je sve potrebno da bi jedan plejmejker igrao na način kako on igra. Srpski internacionalac Miloš Teodosić igra u fantastičnoj formi i… »
Teo skroman, ali otvoren: Sam sebe ne bih trpeo! Tajna dobre asistencije je… (video)
Hot sport 05.12.2016
Miloš Teodosić ne daje često izjave i intervjue, ali kada to uradi, uvek otkrije neke zanimljive stvari. U intervjuu za magazin ‘Elevate’, jednom od retkih koje on daje medijima širom Evrope, pa i sveta, Miloš Teodosić je bio upitan oko trenerskog posla… »
Teo: Ako budem trener neću trpeti igrače kao što sam ja!
Mozzart sport 05.12.2016
"Mislim da će moja igračka karijera trajati još dosta, a ne znam ni da li imam talenta za trenerski posao", kaže Teodosić za časopis Elevate. Miloš Teodosić dao je intervju za časopis Elevate u kom je govorio o trenerskoj karijeri, odlasku u NBA i o tome… »
Vesti dana »
Popravljen dalekovod u Ivanjici. Oglasio se EMS: Potpuno uspostavljen rad prenosnog sistema.
Kurir pre 11 minutajoš 40 povezanih
Hitna pomoć: Veliki broj intervencija zbog leda, apel građanima da bez preke potrebe ne izlaze napolje
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 41 povezana
Aktivisti: Poginulo najmanje 538, pritvoreno više od 10.670 osoba tokom demonstracija u Iranu
Nedeljnik pre 16 minutajoš 31 povezana
Putevi Srbije upozoravaju vozače na pojavu poledice i magle u jutarnjim i večernjim satima
Danas pre 3 satajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih