Povezane vesti
Igra u životnoj formi, hoće li dobiti Muslinov poziv?
Sportske.net 09.12.2016
Aleksandar Prijović igra u fantastičnoj formi ove sezone, istisnuo je Nemanju Nikolića iz startne postave Legije i sada strpljivo čeka poziv Slavoljuba Muslina. Fudbaler Legije iz Varšave, 26-godišnji Aleksandar Prijović, trenutno igra u životnoj formi… »
Fudbaler koji je otkrovenje Lige šampiona želi da igra za Srbiju!
Telegraf 09.12.2016
Igrač Legije iz Varšave Aleksandar Prijović je rođen u Švajcarskoj i njihov reprezentativac, ali želi da obuče dres orlova. Fudbaler poljske Legije, Aleksandar Prijović istakao je da mu je želja da zaigra za nacionalni tim Srbije, rodne zemlje svojih… »
Prijović igra u životnoj formi: San mi je dres Srbije
Večernje novosti 08.12.2016
Bez obzira na sve, ja znam da imam pravo da zaigram za zemlju mojih roditelja koju volim najviše na svetu – ističe napadač poljskog šampiona Legije. VARŠAVA peva! Fudbaleri Legije su u sredu uveče pobedom protiv Sportinga iz Lisabona u poslednjem kolu… »
Vesti dana »

VJT: Uhapšen Leskovčanin zbog navodnog ugrožavanja sigurnosti tužioca Stefanovića
Danas pre 10 minutajoš 49 povezanih

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

Dizajner objasnio zašto je Zelenski izabrao formalniju odeću za posetu Beloj kući: "Nije zbog kritika Trampa"
Blic pre 25 minutajoš 29 povezanih