Povezane vesti
Đurđević: Lopta "sa Brda" će krasiti moj dom
Večernje novosti 12.12.2016
Poklonio sam je ocu i bratu, potpisaće je svi saigrači. Koliko ću još biti u klubu zavisi od Partizana i ponuda koje budu stizale, kaže Uroš Đurđević. PRVA pored golmana, druga preko njega i treća kao jagoda na šlagu - u rašlje Petrićevog… »
Uroš Đurđević: Stručnjaci, nisam dobar igrač?!
Sportski žurnal 12.12.2016
Uroš Đurđević, posle partije začinjene sa tri gola zbog koje je opravdano zaslužio „naslovnice”, „pustio” je emocije. – Za rekord sam saznao neposredno po ulasku u svlačionicu, naravno, drago mi je. Golovi su mi nagrada za mnoge ružne… »
Rekordom na ružne stvari: Đurđević: A govorili su da sam problematičan
Sportal blic 12.12.2016
Najbrže postignuti gol u istoriji Superlige Srbije je Urošu Đurđeviću, kaže on, nagrada za mnoge ružne stvari koje je preživeo. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Uroš Đurđević Fudbaler Partizana je zatresao mrežu Čukaričkog u 10… »
Novi rekorder Đurđević: Govorili su da ne valjam
Mondo 12.12.2016
Napadač Partizana Uroš Đurđević obeležio 20. kolo Superlige - het-trik i najbrži gol. "Bilo je i onih koji su govorili da nisam dobar... Hvala saigračima i treneru, bez njih ovoga ne bi bilo". Foto: MN Press Uroš Đurđević je procvetao u… »
Zadovoljan igrom: Petrić: Gol u prvom minutu je sve poremetio
Sportal blic 11.12.2016
Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je da nema šta da zameri svojim igračima i pored poraza od Partizana sa 1:3 u 20. kolu Superlige. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija "Mogu da pričam samo o prvom poluvremenu, jer se tu videla želja i neki stil… »
Nikolić posle pobede nad Čukaričkim: Naša ambicija je borba za titulu
Sportal blic 11.12.2016
Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je pobeda njegove ekipe protiv Čukaričkog vrlo važna jer ostavlja crno-bele u trci za šampionsku titulu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Marko Nikolić - Vrlo važna pobeda. Sada nam predstoji još… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 3 minutajoš 55 povezanih

Studenti Poljoprivrednog fakulteta objavili da je u 13.00 završena blokada depoa GSP
Novi magazin pre 1 satjoš 69 povezanih

Predsednik Skupštine opštine Bogatić: Dve odbornice pogođene, polupana stakla na zgradi
RTV pre 32 minutajoš 27 povezanih

Da li je bilo korupcije: MUP zvučni top Romaxu platio tri puta skuplje nego Amerikanci direktno proizvođaču
Nova ekonomija pre 8 satijoš 9 povezanih

Sud u Kočanima odredio 30-dnevni pritvor za 13 osoba, među kojima i bivši ministar ekonomije
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih