Povezane vesti
Božović meša karte - Povratak otpisanog, u protokolu i novi napadač!
Sportske.net 13.12.2016
Poslednju utakmicu u jesenjem delu sezone ekipa Crvene zvezde odigraće u sastavu koji će se u mnogome razlikovati u odnosu na prethodne utakmice. Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće u sredu snage sa ekipom surduličkog Radnika što će ujedno biti… »
Božović nije želeo da priča o statusu u Zvezdi: Reći ću ako budem hteo da idem
Večernje novosti 13.12.2016
Nigde nisam pročitao svoju izjavu da sam rekao da odlazim. Malo je ružno što je sve ovako ispalo pred utakmicu, da se destabilizuju igrači – rekao je trener crveno-belih. ODGOVOR na pitanje ostaje li Miodrag Božović trener Crvene zvezde i na… »
A sad malo i o utakmici - Zvezda bez trojice standardnih u Surdulici
Sportske.net 13.12.2016
U senci spekulacija o odlasku Miodraga Božovića sa klupe Crvene zvezde, a koje je on danas demantovao na konferenciji za medije, trener aktuelnog šampiona je najavio i sutrašnje gostovanje njegovog tima u Surdulici. Trener fudbalera Crvene zvezde… »
Božović: Mnogi bi voleli da odem, bitna je pobeda za kraj
Press 13.12.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da bi mnogi voleli da napusti tu funciju, ali da nije siguran da li će i na proleće predvoditi crveno-bele u pohodu na odbranu šampionske titule. foto: tanjug.rs Trener fudbalera Crvene… »
Miodrag Božović o odlasku: Nisam rekao da idem, žele da nas destabilizuju, a Đurđević ne govori istinu
Hot sport 13.12.2016
Povodom meča Radnika i Crvene zvezde, trener crveno-belih je stao pred novinare. Očekivano, sutrašnja utakmica je pala u drugi plan zbog glavne sportske vesti ovih dana u Srbiji, eventualne ostavke “Grofa”. – Ja nisam nigde rekao da ću otići iz… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Hiljade studenata i građana na protestu ispred Generalštaba: U Novom Sadu skup sećanja na žrtve NATO bombardovanja, novi protest i u Čačku
Nova pre 19 minutajoš 59 povezanih

"Decu im nikada nećemo oprostiti" Ministarka Stamenkovski na 26. godišnjicu NATO agresije: Najveći gubitak se meri životima stradalih, koje ne smemo zaboraviti
Kurir pre 6 satijoš 49 povezanih

MUP: Na prozoru lokala ispod Milićevog stana slična oštećenja nastala ranije, koja je vlasnik sam sanirao
Euronews pre 38 minutajoš 73 povezane