Povezane vesti
Srbi godišnje popiju 100 miliona litara rakije
Gde investirati 14.12.2016
U Srbiji se godišnje popije 100 miliona litara rakije, što znači da svaki punoletan građanin godišnje ispije oko 17 litara alkohola. Očekivano, najviše se pije tokom sezone slava i za novogodišnje praznike, a više od polovine građana kvalitet podređuje… »
Građani Srbije popiju 100 miliona litara rakije godišnje, bitnija cena od kvaliteta
Radio 021 14.12.2016
U Srbiji se godišnje popije 100 miliona litara rakije, što znači da svaki punoletan građanin godišnje ispije oko 17 litara alkohola. Očekivano, najviše se pije tokom sezone slava i za novogodišnje praznike, a više od polovine građana kvalitet podređuje… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 8 minutajoš 105 povezanih

Veljanovski: Vučićeva namera raskrinkana, ne znamo šta je Srbija ponudila UG da bi se oslobodila nezavisnih medija
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih

Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 4 satijoš 37 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih