Povezane vesti

Pretučeni na smrt, ubijen vođa navijača

Pretučeni na smrt, ubijen vođa navijača

NoviSad.com 21.12.2016
Novi Sad - Dva mladića ubijena su rano jutros ispred lokala "Moja kafanica" u centru Novog Sada. Ubijeni su jedan od vođa Vošinih navijača Dragan Jovanović Gidra (26) i Dario Roklicer (29), koji su se, navodno, posvađali sa grupom muškaraca u… »
Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Novom Sadu

Studio B 21.12.2016
Policija je danas po podne uhapsila 34. godišnjeg S.J, koji je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo počinjeno noćas u Novom Sadu, saopštio je MUP. foto Tanjug „Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu… »

RTV 21.12.2016
NOVI SAD - Policija je danas po podne uhapsila 34. godišnjeg S.J, koji je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo počinjeno noćas u Novom Sadu, saopštio je MUP. Prema nezvaničnim informacijama, zbog učestvovanja u kobnoj tuči privedeno je deset… »
Dvojica muškaraca ubijena u Novom Sadu, uhapšen osumnjičeni

Dvojica muškaraca ubijena u Novom Sadu, uhapšen osumnjičeni

N1 Info 21.12.2016
Dvojica Novosađana ubijena su noćas u tuči ispred "Moje kafanice" u Novom Sadu. Kako saznaje N1, više osoba je privedeno. Uhapšen S.J. (34), osumnjičen za dvostruko ubistvo. S.J. se tereti da je, noćas, oko 4 sata, ispred jednog ugostiteljskog… »
NS: Dva mladića pretučena do smrti u centru grada (FOTO)

NS: Dva mladića pretučena do smrti u centru grada (FOTO)

Moj Novi Sad 21.12.2016
Policijska uprava Novog Sada saopštila je da su dvojica Novosađana, starosti 26 i 29 godina, usmrćena noćas udarcima tupim predmetom, a da su njihova tela pronađena ispred jednog ugostiteljskog objekta. - Javni tužilac kvalifikovao je ovaj događaj… »

Vesti dana »