Povezane vesti
Nikola Đuričko za „Blic”: Vratili smo se na Miloševićevu politiku, to me deprimira
Blic 21.12.2016
Premijera predstave “Hotel Slobodan promet” Žorža Fejdoa u režiji Borisa Liješevića, u kojoj Nikola Đuričko igra jednu od glavnih uloga, je 23. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Komad, u čijem središtu je jedna porodica, praizvedbu je… »
Nikola Đuričko: Vratili smo se na Miloševićevu politiku, to me deprimira!
Kurir 21.12.2016
Glumac Nikola Đuričko kojeg očekuje premijera predstave “Hotel Slobodan promet” Žorža Fejdoa u režiji Borisa Liješevića, gde Nikola igra jednu od glavnih uloga, rekao je mi danas živimo vodvilj i da ga deprimira što se danas vraćamo na… »
Vesti dana »
Najmanje deset mrtvih u ruskom napadu na Ukrajinu, Bajden odobrio Kijevu korišćenje američkih raketa na Rusiju
Danas pre 6 satijoš 16 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 6 satijoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Artiljerijske snage IDF-a deluju unutar Libana; Kac: Povratak talaca najvažniji ratni cilj
RTS pre 25 minutajoš 3 povezane
Vučić se sastaje sa mitropolitom Antonijem, predstavnikom Moskovske Patrijaršije
Blic pre 4 satijoš 2 povezane