Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Jovanovića i Roklicera, kao i pomagač

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Jovanovića i Roklicera, kao i pomagač

Radio 021 21.12.2016
Novosadska policija uhapsila je 34-godišnjeg Stevana Josića osumnjičenog da je ubio Dragana Jovanovića Gidru i Darija Roklicera ispred lokala "Moja kafanica" koji se nalazi prekoputa Spensa. Kako je saopštila policija, on se tereti da ih je usmrtio… »
Uhapšen zbog pomaganja osumnjičenom za ubistvo u Novom Sadu

Uhapšen zbog pomaganja osumnjičenom za ubistvo u Novom Sadu

N1 Info 21.12.2016
Novosadska policija uhapsila je M.K. (32) koji za kojeg se veruje da je pomogao ranije uhapšenom S.J, osumnjičenom da je prošle noći ubio dvojicu Novosađana. Policija navodi da se sumnja da je M. K. vozio S. J. automobilom i krio ga u svom stanu u… »
Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo

Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo

NoviSad.com 21.12.2016
Novi Sad - S. J. (34), osumnjičen za teško ubistvo Dragana Jovanovića Gidre (26) i Daria Roklicera (29), počinjeno proteklu noć u centru Novog Sada, uhapšen je danas oko 15 sati. "S. J. su uhapsili inspektori kriminalističke policije na Bulevaru… »
MUP: Uhapšen ubica iz Vojvođanskih brigada

MUP: Uhapšen ubica iz Vojvođanskih brigada

Moj Novi Sad 21.12.2016
S. J. (34), osumnjičen za dvostruko teško ubistvo, počinjeno noćas u Novom Sadu uhapšen je oko 15 časova, saopštio je MUP. - Inspektori kriminalističke policije uhapsili su osumnjičenog na Bulevaru Jaše Tomića. S.J. se tereti da je, noćas, oko… »
Desetoro privedeno zbog ubistva u Vojvođanskih brigada

Desetoro privedeno zbog ubistva u Vojvođanskih brigada

Moj Novi Sad 21.12.2016
Deset osoba privedeno je u policiju zbog dvostukog ubistva ispred lokala "Moja kafanica", preko puta SPC "Vojvodina".… »
Rasvetljavanje ubistva Gidre: Već privedeno deset osoba (FOTO)

Rasvetljavanje ubistva Gidre: Već privedeno deset osoba (FOTO)

Telegraf 21.12.2016
Kriminalistička policija zajedno sa specijalcima i Žandarmerijom radi na privođenju i identifikaciji svih učesnika ovog incidenta. Deset osoba privedeno je zbog ubistva Dragana Jovanovića Gidre (26) i Darija Roklicera (29) ispred lokala “Moja… »

Vesti dana »