Povezane vesti

Putinov dramatičan preokret: Više ne verujem da je Turska naredila obaranje suhoja!

Putinov dramatičan preokret: Više ne verujem da je Turska naredila obaranje suhoja!

Kurir 23.12.2016
"Sada menjam mišljenje da je tursko rukovodstvo dalo nalog za obaranje ruskog Su-24 u Siriji", rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin novinarima u Moskvi. After #Karlov's murder, I changed my mind & no longer think #Turkey leadership was behind… »
Putin Sa novinarima: Rado ćemo ukinuti sankcije ako EU uradi isto

Putin Sa novinarima: Rado ćemo ukinuti sankcije ako EU uradi isto

Kurir 23.12.2016
"Mi nismo bili inicijatori pogoršanja rusko-evropskih odnosa. Nismo mi ti koji su uvodili sankcije. Ne osećamo se krivim za pogoršanje odnosa", odgovorio je predsednik Rusije nemačkom novinaru na pitanje o tome kada će Rusija ukinuti kontrasankcije… »
Putin objasnio američkom novinaru: Rusija jeste jača od svakog agresora, SAD valjda nisu agresor?

Putin objasnio američkom novinaru: Rusija jeste jača od svakog agresora, SAD valjda nisu agresor?

Kurir 23.12.2016
Na pitanje novinara Vol Strit Džurnala da prokomentariše svoju izjavu da će Rusija unapređivati nuklearno oružje i odgovor svog američkog kolege Donalda Trampa, Putin je rekao da u tome nema ničeg novog. "Ono što sam rekao jeste da je Rusija danas… »
Putin: Država Rusija nema niti je ikad imala program dopinga sportista!

Putin: Država Rusija nema niti je ikad imala program dopinga sportista!

Kurir 23.12.2016
"U Rusiji nema niti je bilo programa podrške dopingu", odgovorio je šef Kremja na pitanje o doping skandalu i o tome da li u njemu postoji politička komponenta i dodao da delatnost Međunarodne antidoping agencija VADA treba da bude transparentna i… »
Putin o obami i Hilari: Gubitnici traže koga da okrive i gledaju u tuđe dvorište

Putin o obami i Hilari: Gubitnici traže koga da okrive i gledaju u tuđe dvorište

Kurir 23.12.2016
"Primetili ste da nikad ne otkrivam o čemu sam razgovarao sa drugim predsedikom, uključujući Obamu. Gubitnici su ti koji uvek gledaju drugog da okrive, umesto da prvo pogedaju u svoje dvorište", odgovorio je Putin novinaru BBC-ja koji je tražio… »

Vesti dana »