Povezane vesti
Petorica uhapšenih zbog tuče pre dvostrukog ubistva
Dnevnik 24.12.2016
Pripadnici Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave u Novom Sadu i Žandarmerije uhapsili su pet osoba, osumnjičenih za učestvovanje u tuči koja je prethodila. dvostrukom ubistvu u sredu kada su palicama ubijeni Dario Roklicer (29) i Dragan… »
Uhapšeno još pet osoba zbog umešanosti u ubistvo Jovanovića i Roklicera
Radio 021 24.12.2016
Pet osoba je uhapšeno zbog sumnje da su učestvovali u tuči u kojoj su nastradali Dragan Jovanović zvani Gidra i Dario Roklicer. Među uhapšenima su i trojica Novosađana V. K. (33), P. R. (34) i M. N. (41) koji su radili kao obezbeđenje lokala "Moja… »
Kafanski krimi obračun: Vođa navijača ubijen posle svađe oko naručivanja pesama, njegovi prijatelji imaju drugačiju verziju…
Blic 24.12.2016
Dragan Jovanović Gidra (26), vođa navijača iz Novog Sada, ubijen je sa prijateljem Dariom Roklicerom (29) u sredu rano ujutru ispred kafane "Moja kafanica" u ovom gradu. Njih je brutalno palicom do smrti pretukao Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota… »
Vesti dana »

"Pozvao sam predsednika Putina..." Tramp se oglasio posle sastanka sa Zelenskim i evropskim liderima
Večernje novosti pre 4 satijoš 18 povezanih

Vremenska prognoza za utorak 19. avgust: Danas oblačno, ponegde sa kišom, do 30 stepeni
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

'Gde smo ono stali': Demolirano još jedno sedište SNS-a, protesti širom Srbije
BBC News pre 5 satijoš 5 povezanih

‘Gde smo ono stali’: Demolirano još jedno sedište SNS-a, protesti širom Srbije
Danas pre 6 satijoš 4 povezane