Povezane vesti
Nikoli Rađenu teško pada napuštanje porodice: Ćerkama sam objasnio da moramo da budemo razdvojeni!
Svet & Skandal 26.12.2016
Posle dve godine pauze, proslavljeni srspki vaterpolista Nikola Rađen se u februaru zvanično vraća u bazen. On će zaigrati za rumunski klub “Oradea”, ali ga na tom putu porodica neće pratiti. Dok je igrao za grčki klub “Olimpijakos”, zajedno sa suprugom… »
Vaterpolo as se odvaja od porodice: Nikola Rađen: Deci sam objasnio da moram da idem!
Blic 25.12.2016
Nakon dve godine pauze, srpski vaterpolista Nikola Rađen u februaru zvanično počinje sa utakmicama za rumunski klub Oradea, ali ga na tom putu porodica ipak neće pratiti. Iako se tokom boravka u Grčkoj, gde je igrao za vaterpolo klub Olimpijakos, zajedno… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 22. avgust: Stiže osveženje uz pad temperature i pljuskove sa grmljavinom
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Tramp: Prvi susret dva predsednika bez mene; Zelenski: Do kraja rata preko pritiska na Putina
RTS pre 52 minutajoš 4 povezane

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 3 satajoš 3 povezane