Povezane vesti
Nebojša Čović: Nadam se da ćemo uz pomoć ‘Deda Maraza’ rešiti probleme igračkog kadra!
Hot sport 26.12.2016
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je večeras da je ova godina bila uspešna zahvaljujući velikom naporom svih u klubu i izrazio nadu da će se u narednoj ponoviti dobri rezultati i odbraniti trofeje u ABA lige i prvaka Srbije… »
Nebojša Čović: Zbog sportske higijene, možda je dobro što nismo osvojili sve
Mozzart sport 26.12.2016
“Mi nismo kao neki pre“, kaže prvi čovek Crvene zvezde. Kraj je godine i vreme za sumiranje utisaka, a posle svega što je Crvena zvezda proživela u 2016. godini na Malom Kalemegdanu mogu da budu i više nego zadovoljni. Nebojša Čović, predsednik srpskog i… »
Čović: Kao državni bankomat smo se u mehanizmu pokvarili, pa nismo sve obaveze izmirili... Zvezda je institucija, ma ko bio na…
Sportski žurnal 26.12.2016
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je večeras da je ova godina bila uspešna zahvaljujući velikom naporom svih u klubu i izrazio nadu da će se u narednoj ponoviti dobri rezultati i odbraniti trofeje u ABA lige i prvaka Srbije… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Pančevu: Okupljeni podržavaju uhapšene (foto/video)
Blic pre 3 minutajoš 45 povezanih

Naprednjaci hoće sukobe sa narodom: Jedino im je to preostalo kao spas za Vučićev srozani rejting
Nova pre 2 satajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Krvava kolena, slomljene reklame i dres natopljen znojem: Zvezda je bila onakva kakav je bio Branko Lazić
Mondo pre 22 minutajoš 31 povezana