Povezane vesti

Tramp: Svet je pre moje pobede bio sumorno mesto bez nade

Tramp: Svet je pre moje pobede bio sumorno mesto bez nade

RTS 27.12.2016
Putem "Tvitera" novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izneo je tvrdnju da je zbog njegove pobede u trci za Belu kuću potrošnja za božićne praznike bila viša od hiljadu milijardu dolara. "Svet je bio sumorno mesto pre nego što sam ja pobedio -… »
Tramp opleo po ujedinjenim nacijama: Imaju veliki potencijal, ali sad je to klub za dobar provod!

Tramp opleo po ujedinjenim nacijama: Imaju veliki potencijal, ali sad je to klub za dobar provod!

Kurir 27.12.2016
VAŠINGTON - Ujedinjene nacije imaju veliki potencijal, ali trenutno je to klub gde se ljudi nađu, pričaju i dobro se provode, izjavio je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp. The United Nations has such great potential but right now it is just a… »
Trump: UN ima potencijal, ali je sad klub za dobar provod

Trump: UN ima potencijal, ali je sad klub za dobar provod

Al Jazeera 27.12.2016
Trumpov komentar je uslijedio kao reakcija na UN-ovu odluku o izraelskog gradnji na palestinskoj teritoriji. Izabrani američki predsjednik Donald Trump poručio je da Ujedinjeni narodi (UN) imaju veliki potencijal, ali je sada to klub gdje se ljudi… »
Tramp: UN ima potencijal, ali je sad klub za dobar provod

Tramp: UN ima potencijal, ali je sad klub za dobar provod

Blic 27.12.2016
Ujedinjene nacije imaju veliki potencijal, ali trenutno je to klub gde se ljudi nađu, pričaju i dobro se provode, izjavio je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp. Pročitajte još SVE TRAMPOVE TVITER BOMBE Predsednik SAD vodi politiku sejući opasne… »

Vesti dana »