Povezane vesti
Jedna učesnica ima sidu?!
Mondo 27.12.2016
Izgleda da ćemo se svačega naslušati i nagledati u novoj sezoni Parova. Dejan Stanković Kralj nije u dobrim odnosima sa većinom takmičara Parova. On je pred sam ulazak otkrio navodne detalje o cimerima, koje tek planira da raskrinka. "Većina mi se… »
(Video) Parovi se već oteli kontroli: Vatala Kralja između nogu i nudila mu svoje si*e!
Kurir 27.12.2016
Mirjana Praizović učesnica rijalitija "Parovi" uspela je da šokira i Dejana Stankovića zvanog Kralj. U rijalitiju "Parovi" svašta se može videti, a neke učesnice tek što su ušle, već su se previše opustile. DEJAN KRALJ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE… »
Njemu je bilo neprijatno: Mirjana uhvatila Kralja za međunožje, a onda mu nudila…. (video)
Svet & Skandal 27.12.2016
U vili “Parova” emocije su pojačane, osećanja vrlo osetljiva, raspoloženje promenljivo i svaki trenutak se može desiti bura. Učesnica “Parova” Mirjana Praizović sinoć je pokušala da zavede Dejana Stankovića Kralja, ali i da šokira sve… »
Dejan Kralj otkrio: Jedna takmičarka ima sidu, a druga...
Vesti online 27.12.2016
Dejan Stanković Kralj nije u dobrim odnosima sa većinom takmičara "Parova". On je pred sam ulazak otkrio šokantne detalje o cimerima, koje tek planira da raskrinka. - Većina mi se nije ni javila jer smatraju da su nedodirljive zvezde jer su već bili… »
Dejan kralj otkrio šokantne detalje: Jedna takmičarka ima sidu, a druga...
Kurir 27.12.2016
Dejan Stanković Kralj nije u dobrim odnosima sa većinom takmičara "Parova". On je pred sam ulazak otkrio šokantne detalje o cimerima, koje tek planira da raskrinka. "Većina mi se nije ni javila jer smatraju da su nedodirljive zvezde jer su već bili… »
Dejan Kralj šokirao izjavom: Jedna učesnica Parova ima sidu!
Svet & Skandal 27.12.2016
Dejan Stanković Kralj nije u dobrim odnosima sa većinom takmičara “Parova”. On je pred sam ulazak otkrio šokantne detalje o cimerima, koje tek planira da raskrinka. “Većina mi se nije i javila jer smatraju da su nedodirljive zvezde. Njima je… »
Vesti dana »

Ukratko iz sveta - EU spremila mere odmazde za Trumpove carine
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 27 povezanih

Vučević sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
RTV pre 23 minutajoš 19 povezanih

Tužilaštvo: BiH izdalo nalog za privođenje Dodika Traže i Viškovića i Stevandića, evo šta im se stavlja na teret
Blic pre 48 minutajoš 15 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovom prisustvo NATO trupa u Ukrajini; pogođena luka u Odesi, poginule četiri osobe
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih