Povezane vesti
Jedna učesnica ima sidu?!
Mondo 27.12.2016
Izgleda da ćemo se svačega naslušati i nagledati u novoj sezoni Parova. Dejan Stanković Kralj nije u dobrim odnosima sa većinom takmičara Parova. On je pred sam ulazak otkrio navodne detalje o cimerima, koje tek planira da raskrinka. "Većina mi se… »
(Video) Parovi se već oteli kontroli: Vatala Kralja između nogu i nudila mu svoje si*e!
Kurir 27.12.2016
Mirjana Praizović učesnica rijalitija "Parovi" uspela je da šokira i Dejana Stankovića zvanog Kralj. U rijalitiju "Parovi" svašta se može videti, a neke učesnice tek što su ušle, već su se previše opustile. DEJAN KRALJ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE… »
Njemu je bilo neprijatno: Mirjana uhvatila Kralja za međunožje, a onda mu nudila…. (video)
Svet & Skandal 27.12.2016
U vili “Parova” emocije su pojačane, osećanja vrlo osetljiva, raspoloženje promenljivo i svaki trenutak se može desiti bura. Učesnica “Parova” Mirjana Praizović sinoć je pokušala da zavede Dejana Stankovića Kralja, ali i da šokira sve… »
Dejan Kralj otkrio: Jedna takmičarka ima sidu, a druga...
Vesti online 27.12.2016
Dejan Stanković Kralj nije u dobrim odnosima sa većinom takmičara "Parova". On je pred sam ulazak otkrio šokantne detalje o cimerima, koje tek planira da raskrinka. - Većina mi se nije ni javila jer smatraju da su nedodirljive zvezde jer su već bili… »
Dejan kralj otkrio šokantne detalje: Jedna takmičarka ima sidu, a druga...
Kurir 27.12.2016
Dejan Stanković Kralj nije u dobrim odnosima sa većinom takmičara "Parova". On je pred sam ulazak otkrio šokantne detalje o cimerima, koje tek planira da raskrinka. "Većina mi se nije ni javila jer smatraju da su nedodirljive zvezde jer su već bili… »
Dejan Kralj šokirao izjavom: Jedna učesnica Parova ima sidu!
Svet & Skandal 27.12.2016
Dejan Stanković Kralj nije u dobrim odnosima sa većinom takmičara “Parova”. On je pred sam ulazak otkrio šokantne detalje o cimerima, koje tek planira da raskrinka. “Većina mi se nije i javila jer smatraju da su nedodirljive zvezde. Njima je… »
Vesti dana »
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 7 satijoš 9 povezanih
Virtusu ne ide na domaćoj sceni, novi poraz za pad na peto mesto
Sportske.net pre 2 satajoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 6 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane