Povezane vesti
Iskrena: Ceca sasvim otvoreno o ljubavi i leptirićima u stomaku
Blic 31.12.2016
Godinu koja je za nama, Ceca Ražnatović pamtiće samo po lepom. - Ova godina donela mi je puno lepih trenutaka u kojima sam zaista uživala. Nekako, posle četrdesete, uopšte nemam nameru niti da se svađam sa nekim, niti da budem džangrizava, samo… »
Ceca Ražnatović iskreno o svom ljubavnom životu: Nisam više klinka pa da padam u trans, da mi...
Kurir 31.12.2016
Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da joj je ova godina donela joj je mnogo lepih trenutaka. "Ova godina donela mi je mnogo lepih trenutaka u kojima sam zaista uživala. Nekako, posle četrdesete, uopšte nemam nameru niti da se svađam sa nekim, niti… »
Vesti dana »
Prekinuta rasprava o izmenama zakona u Nišu gde je prisustvovala Slavica Đukić Dejanović pošto su studenti ušli u salu
Euronews pre 40 minutajoš 37 povezanih
„Javni prevoz u Beogradu od Nove godine biće besplatan“: Najnovije obećanje gradonačelnika Aleksandra Šapića
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
OTKRIVAMO Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti: Ko je doneo odluku da se stari objekti koriste?
Forbes pre 9 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 41 minutajoš 11 povezanih
Ovo je čovek koji je razneo putinovog generala: Otkriven identitet uhapšenog, evo kako je izveo operaciju koja je šokirala Ruse
Blic pre 15 minutajoš 19 povezanih