Povezane vesti

Nikolija pokazala savršenu liniju nakon porođaja, a novom izjavom o načina ishrane potpuno zbunila javost!

Nikolija pokazala savršenu liniju nakon porođaja, a novom izjavom o načina ishrane potpuno zbunila javost!

Story 05.01.2017
Popularna pevačica za kratko vreme nakon porođaja vratila je staru liniju, ali je sve zbunila otkrivši na koji način se zaista hrani. Naime, iako tvrdi da konzumira tešku hranu, novopečena mama Nikolija jako brzo nakon porođaja uspela je da se… »
Nikolijin recept za sjajnu liniju: Jedem burek u pet ujutru!

Nikolijin recept za sjajnu liniju: Jedem burek u pet ujutru!

Svet & Skandal 05.01.2017
Nikolija Jovanović više puta je govorila da se tokom trudnoće ugojila, ali kako najnovije fotografije kažu, pevačica je liniju za samo nekoliko meseci vratila na staro. Ako ste mislile, drage dame, da je u pitanju neki čudotvoran recept – varate… »
(Foto) Nikolija posle porođaja izgleda nikad bolje: Jedem burek u 5 ujutru! Evo u čemu je moja tajna

(Foto) Nikolija posle porođaja izgleda nikad bolje: Jedem burek u 5 ujutru! Evo u čemu je moja tajna

Kurir 05.01.2017
Novopečena mama Nikolija Jovanović je za kratko vreme posle porođaja vratila staru liniju. Ona konzumira i tešku hranu koja se ne odražava na njenu liniju. "Ja jedem i noću i danju to se nije promenilo. Mislila sam da ću morati da vodim računa… »

Vesti dana »