Povezane vesti
Ljubojević: Božovićeva poruka na prijemu SNV-a bila je prijateljska
SEEbiz 06.01.2017
ZAGREB - Predsjednik Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" Siniša Ljubojević u petak je ocijenio da je Vladimir Božović, kao izaslanik srbijanskog premijera Aleksandra Vučića na božićnom prijemu Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Zagrebu, poslao… »
Napeto na Božićnom prijemu u Zagrebu
Danas 06.01.2017
* Na prijemu SNV-a hrvatski premijer Andrej Plenković govorio o "velikosrpskoj agresiji", a izaslanik premijera Vučića Vladimir Božović poručio hrvatskim Srbima da će ih Srbija "braniti svim raspoloživim sredstvima" Predsednik Srpskog narodnog… »
Božović o govoru u Zagrebu: Uputio sam poruku mira i najboljih odnosa
Blic 05.01.2017
Vladimir Božović, izaslanik srpskog premijera Aleksandra Vučića, izjavio je da je danas u Zagrebu na prijemu Srpskog nacionalnog veća povodom Božića uputio poruku mira, zajedništva i najboljih mogućih odnosa. - Ja sam samo ponovio ono što je… »
"Koristi iste teze kao Milošević": Govor Vučićevog izaslanika u Zagrebu izazvao osudu hrvatskog ministarstva
Blic 05.01.2017
Hrvatsko ministarstvo spoljnih i evropskih poslova osudilo je danas izjavu Vladimira Božovića, izaslanika srpskog premijera Aleksandra Vučića na prijemu Srpskog nacionalnog veća u Zagrebu povodom Božića koji je poručio Srbima u Hrvatskoj da će ih… »
Vesti dana »
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih
Uživo Vučić Već od sutra u 9 ljudi mogu auto-putem do Vrnjačke Banje! Neću da potpišem ni prihvatim nikakvu prelaznu vladu, na vlast nećete doći sem na izborima
Kurir pre 20 minutajoš 14 povezanih
Horor u Turskoj! Helikopter se zakucao u zgradu bolnice! Ima mrtvih! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 6 satijoš 1 povezana
"Pašće i do 40 centimetara snega": Oglasilo se JP "Putevi Srbije"
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih