Povezane vesti
NS: Besplatno deljeni badnjaci
RTV 06.01.2017
NOVI SAD - Tri hiljade besplatnih badnjaka danas je podeljeno građanima Novog Sada na centralnom gradskom trgu u tradicionalnoj akciji koju organizuje Grad Novi Sad, odnosno JP "Nacionalni park Fruška gora". Podeli badnjaka prisustvovao je član… »
U centru Novog Sada besplatno deljeni badnjaci
Dnevnik 06.01.2017
Tri hiljade besplatnih badnjaka danas je podeljeno građanima Novog Sada na centralnom gradskom trgu u tradicionalnoj akciji koju organizuje Grad Novi Sad, odnosno JP "Nacionalni park Fruška gora".Podeli badnjaka prisustvovao je član Gradskog veća… »
Novosađanima deljen badnjak da ne bi sekli po Fruškoj gori
N1 Info 06.01.2017
Građani Novog Sada proslavili su Badnji dan na Trgu slobode gde im je uručeno 3.000 besplatnih grančica badnjaka. Akciju je ove godine organizovalo Javno preduzeće "Nacionalni park Fruška gora", a grančice badnjaka su ranije pripremljene u okviru… »
Vesti dana »
„Da spremni dočekamo kolege koje već danima pešače“: Studentima PMF-a u Kragujevcu hitno potrebne donacije hidrogena, zavoja, flastera
Nedeljnik pre 4 satijoš 32 povezane
Obrušio se deo zida u školi u Pećincima, povređene dve devojčice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 28 povezanih
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 40 minutajoš 32 povezane
Davidovac: Možda rezultat ne pokazuje koliko je teška billa utakmica
Sportski žurnal pre 1 satjoš 28 povezanih