Povezane vesti
Kolaps u Londonu zbog štrajka osoblja metroa (FOTO)
Novi magazin 09.01.2017
Osoblje podzemne železnice u Londonu stupilo je u 24-časovni štrajk tražeći vraćanje šaltera za prodaju karata i ukidanje automata, zbog čega su milioni putnika prinuđeni da pešače do posla ili koriste pretrpane gradske autobuse. Vozovi na… »
Kolaps na ulicama Londona zbog štrajka zaposlenih u metrou
Nova ekonomija 09.01.2017
Osoblje podzemne železnice u Londonu stupilo je u 24-časovni štrajk tražeći vraćanje šaltera za prodaju karata i ukidanje automata, zbog čega su milioni putnika prinuđeni da pešače do posla ili koriste pretrpane gradske autobuse. Vozovi na… »
Počeo štrajk londonske železnice
Radio 021 09.01.2017
Osoblje podzemne železnice u Londonu sinoć je stupilo u štrajk od 24 sata posle neuspelih razgovora o vraćanju šalterske službe za prodaju karata zamenjene automatima. Štrajk je počeo u 18 sati po lokalnom vremenu i većina stanica metroa je… »
Štrajk londonskog metroa
Večernje novosti 09.01.2017
Osoblje podzemne železnice u Londonu večeras je stupilo u štrajk od 24 sata posle neuspelih razgovora o vraćanju šalterske službe za prodaju karata zamenjene automatima. Osoblje podzemne železnice u Londonu večeras je stupilo u štrajk od 24 sata… »
Vesti dana »

Rhmz izdao upozorenje: Večeras pljuskovi u Beogradu i širom Srbije, evo kada se očekuje prestanak padavina!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana