Povezane vesti
Šarčević: Ministarstvo plaća 215,5 miliona dinara izgubljenih sporova škola
Nova ekonomija 09.01.2017
Ministar prosvete Mladen Šarčević kaže da su škole u Srbiji u izgubljenim sudskim sporovima napravile dugovanje od 215,5 miliona dinara koje će ministarstvo morati da pokrije, te da je uputio pismo svim direktorima da će biti pokrenuti krivični postupci… »
"Učenice nam šetaju ko rakuni": Ministar šarčević: Mogao sam da otpustim pola Srbije
Blic 09.01.2017
Ministar prosvete Mladen Šarčević kaže da su škole u Srbiji u izgubljenim sudskim sporovima napravile dugovanje od 215,5 miliona dinara koje će ministarstvo morati da pokrije, te da je uputio pismo svim direktorima da će biti pokrenuti krivični postupci… »
Vesti dana »

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 45 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 25 minutajoš 27 povezanih

"Srpsko društvo i univerziteti na raskrsnici, vlast igra poteze koji nisu zakoniti": Osmi dan blokade kod Vlade
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih