Povezane vesti
Vratio sam veru u sebe
Politika 09.01.2017
Novak Đoković iz Dohe otišao sa mnogo važnijom nagradom od drugog uzastopnog šampionskog pehara. – Poslednjih meseci mi je nedostajalo samopouzdanje – priznao naš as koji je u Dohi prekinuo šestomesečni šampionski post, najduži još od 2010… »
Đoković kažnjen: Srpski teniser mora da plati zbog poteza iz finala Dohe (video)
Hot sport 09.01.2017
Novak Đoković je kažnjen sa 2.500 dolara zbog udaranja loptice ka tribinama tokom finala turnira u Dohi protiv Britanca Endija Mareja. ATP je kaznio Đokovića jer je, posle izgubljenog poena, poslao lopticu na tribine koja je pogodila jednog… »
Razjašnjena dilema: Da li je Đokoviću povećana kazna?
Vesti online 09.01.2017
Oprečne informacije pojavile su se tokom dana u vezi sa novčanom kaznom za Novaka Đokovića zbog incidenta koji se desio tokom finalnog meča turnira u Dohi. Najpre se govorilo da je zbog bacanja loptice u publiku sprski teniser kažnjen sa 2.500… »
Đoković kažnjen sa 2.500 dolara zbog incidenta u Dohi
Dnevnik 09.01.2017
Srpski teniser Novak Đoković kažnjen je sa 2.500 dolara zbog udaranja loptice ka gledalištu tokom finala turnira u Dohi protiv Britanca Endija Mareja. ATP je kaznio Đokovića jer je, posle posle jednog izgubljenog poena, poslao lopticu na tribine… »
ATP kaznio Đokovića zbog incidenta u Dohi
Al Jazeera 09.01.2017
Kažnjen je zato što je nakon jednog izgubljenog poena na tribine poslao lopticu, koja je pogodila jednog navijača. Teniser iz Srbije Novak Ðoković platit će kaznu od 2.500 američkih dolara zbog udaranja loptice ka gledalištu tokom finala turnira u… »
Đoković novčano kažnjen zbog "nesportskog poteza" tokom finala protiv Mareja /video/
Sportal blic 09.01.2017
Zbog jednog nesmotrenog poteza u finalu ATP turnira u Dohi, u kome je pobedio Endija Mareja, Novak Đoković je finansijski kažnjen. For those who did not see, here is the moment where Nole picked up a warning in set one. #ATP… »
Đoković kažnjen 2.500 dolara!
Vesti online 09.01.2017
Besno udaranje loptice koja je završila u gledalištu tokom finala u Dohi dobilo epilog. Kao što je i sam nagovestio na konferenciji za medije nakon što je odbranio titulu u Dohi savladavši prvog igrača sveta Endija Marija, Novak Đoković je… »
Novak kažnjen 2.500 dolara
Mozzart sport 09.01.2017
Besno udaranje loptice koja je završila u gledalištu tokom finala u Dohi dobilo epilog. Kao što je i sam nagovestio na konferenciji za medije nakon što je odbranio titulu u Dohi savladavši prvog igrača sveta Endija Marija, Novak Đoković je… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane