Vremenska prognoza – 12. januar

Vremenska prognoza – 12. januar

RTS sreda, 11. januar 2017.
RTS: Vremenska prognoza – 12. januar
Tokom dana suvo i malo toplije.
Najviša dnevna temperatura od -2 do 3 stepena. U noći četvrtak na petak u severnim krajevima novo naoblačenje s kišom koja će se ponegde lediti na... »

Kraj ledenih dana, za sada: Srbija sutra u plusu VIDEO

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Kraj ledenih dana, za sada: Srbija sutra u plusu VIDEO
Beograd -- Posle nekoliko ledenih dana temperatura u Srbiji, ili barem u pojedinim njenim delovima, u četvrtak će preći nulu i biti u plusu.
Od sredine dana će biti suvo, a očekuje nas porast temperature, koja će preći u plus. Jutarnja temperatura biće od -20 do -9, a najviša dnevna – tri do šest stepeni, koliko će biti u Loznici i Valjevu. U Beogradu tokom jutra... »

Vanredno u 13 opština

Danas sreda, 11. januar 2017.
Proglašena redovna odbrana od leda na Dunavu; Ledolomac “Greben” u stanju pripravnosti; U pojedinim školama bez nastave
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je u Srbiji na snazi vanredna situacija u 13 opština, iz smetova su izvučena 73 vozila, evakuisano je 139 građana i spasene su tri osobe. Vanredna situacija proglašena je u... »

RHMZ: Sneg staje, ali stiže ledena kiša i do -18 stepeni

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: RHMZ: Sneg staje, ali stiže ledena kiša i do -18 stepeni
U četvrtak ujutru će biti veoma hladno, do -18 stepeni, a u noći između četvrtka na petak i u petak se očekuje ledena kiša, koja će se ponegde lediti pri tlu.
Republički hidrometeorološki zavod je to naveo kao upozorenje stanovništvu, uz napomenu da će duvati jak i umeren jugoistočni vetar, a u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno i olujni, dok će se u petak u Beogradu kiša... »

Upozorenje meteorologa: Ujutro do minus 18, a onda stiže i ledena kiša!

Kurir sreda, 11. januar 2017.
U Srbiji će sutra ujutro biti veoma hladno, do minus 18 stepeni, a tokom noći između četvrtka i petka moguća je kiša koja će se lediti na tlu uglavnom na severu i istoku zemlje, upozorava Republički hidrometeorološki zavod
Ujutru će biti hladno s umerenim i jakim mrazom.Temperatura će ujutro biti od minus 18 do minus devet stepeni, u planinskim predelima i oko minus 20, a tokom dana temperatura će biti od minus dva do tri stepena. Tokom dana će u... »

Upozorenje meteorologa: U četvrtak do minus 18, sneg prestaje, stiže ledena kiša

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.
U Srbiji će u četvrtak ujutru biti veoma hladno, do minus 18 stepeni, a tokom noći između četvrtka i petka moguća je kiša koja će se lediti na tlu uglavnom na severu i istoku zemlje, upozorava Republički hidrometeorološki zavod
U Srbiji će u četvrtak ujutru biti veoma hladno, do minus 18 stepeni, a tokom noći između četvrtka i petka moguća je kiša koja će se lediti na tlu uglavnom na severu i istoku zemlje, upozorava Republički hidrometeorološki zavod.... »

Novo upozorenje: Sutra i -20, stiže ledena kiša!

Mondo sreda, 11. januar 2017.
U Srbiji će sutra ujutro biti veoma hladno, do minus 20 stepeni, a tokom noći između četvrtka i petka moguća je kiša koja će se lediti na tlu uglavnom na severu i istoku zemlje, upozorava Republički hidrometeorološki zavod.
Ujutru će biti hladno s umerenim i jakim mrazom. "Temperatura će ujutro biti od minus 18 do minus devet stepeni, u planinskim predelima i oko minus 20, a tokom dana temperatura će biti od minus dva do tri stepena". Tokom dana će... »

Sutra do minus 18, sneg prestaje, stiže ledena kiša

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
U Srbiji će sutra ujutro biti veoma hladno, do minus 18 stepeni, a tokom noći između četvrtka i petka moguća je kiša koja će se lediti na tlu uglavnom na severu i istoku zemlje, upozorava Republički hidrometeorološki zavod.
Ujutru će biti hladno s umerenim i jakim mrazom. Temperatura će ujutro biti od minus 18 do minus devet stepeni, u planinskim predelima i oko minus 20, a tokom dana temperatura će biti od minus dva do tri stepena. Tokom dana će u... »

Zima ne jenjava: Evo kada nas očekuje toplije vreme, ali i ledena kiša

Blic sreda, 11. januar 2017.
Sneg neće prestati da pada ni tokom sledeće nedelje, a neprijatno iznenađenje stiže u noći između četvrtka i petka, kada se u pojedinim predelima Srbije očekuje ledena kiša.
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladno, ponegde će padati slab sneg. Iako se od sutra najavljuje toplije vreme (temperature i iznad nule), već u četvrtak uveče, kako objašnjavaju meteorolozi, stvoriće se... »

Ministarstvo saobraćaja: Na autoputevima saobraćaj se odvija normalno

Blic sreda, 11. januar 2017.
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da se saobraćaj na autoputevima i državnim putevima prvog prioriteta u Srbiji odvija normalno.
Zbog radova obustavljen je saobraćaja na mostu u Peckoj na putu Pričević-Pecka i preko reke Likodre u mestu Mojković. Neprohodni su putni pravci Trgovište - Donji Stajevac - Radovnica - Bosilegrad, Trgovište - državna granica sa... »

Na autoputevima saobraćaj se odvija normalno

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da se saobraćaj na autoputevima i državnim putevima prvog prioriteta u Srbiji odvija normalno.
Zbog radova obustavljen je saobraćaja na mostu u Peckoj na putu Pričević-Pecka i preko reke Likodre u mestu Mojković. Neprohodni su putni pravci Trgovište - Donji Stajevac - Radovnica - Bosilegrad, Trgovište - državna granica sa... »

Saobraćaj se odvija otežano, ali bez zastoja

RTS sreda, 11. januar 2017.
RTS: Saobraćaj se odvija otežano, ali bez zastoja
Sneg pada u većini krajeva Srbije, sem na jugoistoku zemlje gde padavina trenutno nema, a na važnijim magistralnim i regionalnim putevima saobraćaj se odvija otežano, ali bez zastoja.
Putevi u nižim predelima su očišćeni u punoj svojoj širini, ali vozači moraju računati na sneg koga ima mestimično između jedan i tri centimetra, dok u planinskim predelima snega ima na kolovozu i preko pet centimetara, saopštio... »

AMSS: Saobraćaj u Srbiji se odvija otežano

Blic sreda, 11. januar 2017.
Sneg povremeno umerenog inteziteta pada u većini krajeva Srbije sem na jugoistoku zemlje, gde padavina trenutno nema. Na važnijim magistralnim i regionalnim putevima saobraćaj se odvija otežano, ali bez zastoja.
Putevi u nižim predelima su očišćeni u punoj svojoj širini, no vozači moraju računati na sneg kojeg ima mestimično između jedan i tri centimetra, dok u planinskim predelima nanosa ima na kolovozu i preko pet santimetra, saopštio... »

I dalje hladno sa snegom, najviša temperatura minus pet

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Jutanja temperatura od minus 15 do minus 10, najviša dnevna od minus 10 do minus pet stepeni. I u Beogradu oblačno i hladno vreme, povremeno sa snegom. Jutarnja temperatura oko minus 10, najviša dnevna oko minus pet stepeni.... »

Još jedan ledeni dan pred nama U Srbiji danas novi snežni talas, po podne razvedravanje i otopljenje

Kurir sreda, 11. januar 2017.
Ujutro se u većini krajeva očekuje 5 do 10 centimetra novog snega, a kasnije tokom dana biće umereno i potpuno oblacno, hladno, mestimicno sa snegom.
Od sredine dana očekuje se prestanak padavina i delimicno razvedravanje, najpre na severu i zapadu, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod. Foto: AP Kako se upozorava, do četvrtka jutarnja tempratura biće od -18 do -10... »

Tokom noći i do 10 centimetara novog snega

Danas sreda, 11. januar 2017.
Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je danas da se tokom noći i sutra ujutru u većini krajeva očekuje pet do 10 centimetara novog snega. Jutarnja temperatura do četvrtka 12. januara biće od minus 18 do minus 10 stepeni Celzijusa, u planinskim predelima oko minus 20. Najviša... »

I dalje hladno sa snegom, najviša temperatura -5

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: I dalje hladno sa snegom, najviša temperatura -5
Beograd -- U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Sredinom dana očekuje se prestanak padavina. Duvaće slab do umeren, zapadni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura od minus 15 do minus 10, najviša dnevna od minus 10 do minus pet stepeni. U Beogradu oblačno i hladno vreme,... »

Saobraćaj na autoputevima odvija se bez problema

Blic sreda, 11. januar 2017.
Saobraćaj se na najopterećenijim putnim pravcima prvog prioriteta, odnosno, autoputevima odvija bez problema, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
U saopštenju je navedeno da je zbog snežnih padavina obustavljen saobraćaj na putevima II A-234 Trgovište - Donji Stajevac - Radovnica - Bosilegrad, II A-235 Trgovište - državna granica sa BJR Makedonijom (granični prelaz Kalovo)... »

AMSS: upozorava: Niske temperature su velika opasnost za vozače

Blic sreda, 11. januar 2017.
Sneg povremeno umerenog inteziteta večeras pada u većini krajeva Srbije, sem na jugu i jugozapadu zemlje, gde padavina trenutno nema, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Na putevima u nižim predelima vozače očekuju uglavnom mokri kolovozi, ili su oni pod mestimično raskvašenim snegom na putu, dok u planinskim predelima treba računati sa ugaženim snegom na kolovozu i preko 5 cm. Veliku opasnost u... »
©2017 Netmark d.o.o.